---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! haL hatıR soRaRdım ..
PediqRee Kayıtlı Üye 23 May 2009 #961 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! haL hatıR soRaRdım ..
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #962 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! bnde.. nbr nasılsın
-CaMBaZ- Banned 23 May 2009 #963 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! günaydın şirine sbah saat 7:30 gibi atardm
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! günaydın şirine sbah saat 7:30 gibi atardm
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #964 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! muhtemelen ben o saatte uyuyo olurdum.. günaydın enes
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! muhtemelen ben o saatte uyuyo olurdum.. günaydın enes
-CaMBaZ- Banned 23 May 2009 #965 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! : ) uykucu şirin iyi geceler.. saat gece 2: 30
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! : ) uykucu şirin iyi geceler.. saat gece 2: 30
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #966 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! muhtemelen o saattede uyuyorumdur.. ii geceler xD
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! muhtemelen o saattede uyuyorumdur.. ii geceler xD
-CaMBaZ- Banned 23 May 2009 #967 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! saat 15:30 iyi eğlenceler her nerde ve ne yapıosaN: D
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! saat 15:30 iyi eğlenceler her nerde ve ne yapıosaN: D
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #968 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! yne uyuyorumdur şaka şaka tşk ederm..sanada ii eğlenceler cvbım
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! yne uyuyorumdur şaka şaka tşk ederm..sanada ii eğlenceler cvbım
-CaMBaZ- Banned 23 May 2009 #969 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! : ) aradan 1 hafta geçmiştir.. D nerdesin özlettin kendini . ?:
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! : ) aradan 1 hafta geçmiştir.. D nerdesin özlettin kendini . ?:
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #970 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nabıım iş güç işte bilirsin uğrasıp duruos
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nabıım iş güç işte bilirsin uğrasıp duruos
İnci 1907 Prenses 25 May 2009 #971 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! oo kubram hiç mesaj atmıyosun unuttun bni
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! oo kubram hiç mesaj atmıyosun unuttun bni
kader!m Bayan Üye 25 May 2009 #972 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sLmmm yha tanışaLım mı ?
İnci 1907 Prenses 25 May 2009 #973 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! tanışalım canım adım inci
PERITOZU Bayan Üye 26 May 2009 #974 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! günaydın incim
İnci 1907 Prenses 26 May 2009 #975 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! günaydın tubam nereye gittin :s
PERITOZU Bayan Üye 26 May 2009 #976 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Bir Tanem Canım Işim çoktu Geldim
sleepless Bayan Üye 27 May 2009 #977 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nasılsın peritozu
BoNiBoN... Banned 27 May 2009 #978 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sleepless bak telefon numaranı buldum
MiRacLe* Bayan Üye 27 May 2009 #979 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! naber boni
sleepless Bayan Üye 27 May 2009 #980 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! heaa nbr