---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! perim tozum nabıosun sekerim xD
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 May 2009 #921 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! perim tozum nabıosun sekerim xD
MiRacLe* Bayan Üye 22 May 2009 #922 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ya kübra şu tarih dersinden anlıyon mu derdim
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ya kübra şu tarih dersinden anlıyon mu derdim
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 May 2009 #923 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hea çoq anlarım kayra sayısalcıyım tarih sular seller gibiyy
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hea çoq anlarım kayra sayısalcıyım tarih sular seller gibiyy
MiRacLe* Bayan Üye 22 May 2009 #924 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! off şu tarihten anlayan birini bulsana bana derdim
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! off şu tarihten anlayan birini bulsana bana derdim
tatLichey Bayan Üye 22 May 2009 #925 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! napannnnnnnnnnnnnnnn =)
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 May 2009 #926 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii sen nabann büşra.. hea hemen xD du bnm kankaya haber verim tarih öğretmenine xD
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii sen nabann büşra.. hea hemen xD du bnm kankaya haber verim tarih öğretmenine xD
tatLichey Bayan Üye 22 May 2009 #927 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iiidirr sen napannnnnn Rapizimmmmm =)
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 May 2009 #928 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! bomba gibi :184:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 22 May 2009 #929 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! oy bebeğim napıyosun
KaRaNLıK2 Bayan Üye 22 May 2009 #930 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Böşra naber
LoKuMuM<3 Bayan Üye 22 May 2009 #931 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! kız bysaaa
LoKuMuM<3 Bayan Üye 22 May 2009 #933 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! kıss dap baa daphahaha ben kaçtım bebeğim by
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! kıss dap baa daphahaha ben kaçtım bebeğim by
KaRaNLıK2 Bayan Üye 22 May 2009 #934 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Bb böşram
Salvo Kayıtlı Üye 22 May 2009 #935 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Napıyosn
KaRaNLıK2 Bayan Üye 22 May 2009 #936 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Ne haber
Salvo Kayıtlı Üye 22 May 2009 #937 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Köpek kolavadı .bne brakmıyo pesimi
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 May 2009 #938 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! slm nbr
MiRacLe* Bayan Üye 22 May 2009 #939 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyi geceler
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #940 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! tanışıyomuyuz yazardım