---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Naptın
Salvo Kayıtlı Üye 23 May 2009 #941 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Naptın
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #942 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hiiç takılıyom öle sen ? cvb ını atardım
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hiiç takılıyom öle sen ? cvb ını atardım
Salvo Kayıtlı Üye 23 May 2009 #943 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Aynen sahil filn derdim
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 23 May 2009 #944 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! "Naber ? " Yazardım
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #945 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! "iyidir de çıkaramadım " yazardım : D
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 23 May 2009 #946 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! "ismim Emre " derdim
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #947 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hee tamam kusura bakma yaaa tamam bizim siteden ,nbr " derdim
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hee tamam kusura bakma yaaa tamam bizim siteden ,nbr " derdim
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 May 2009 #948 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! boş mSj
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #949 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ne demek istedin? yazardım
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 May 2009 #950 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! boşwer sen bakma bana yazarDm
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #951 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! garip bi şahsiyetmisin ne ? yazardım
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 May 2009 #952 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! garip de ne keLime denqeSizin tekiym yazardım
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! garip de ne keLime denqeSizin tekiym yazardım
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 23 May 2009 #953 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! DengeSiz kankitoş :2: yazardım
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 May 2009 #954 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sanki sen benDen çok farkLısın kankitoŞum:2: yazardım
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sanki sen benDen çok farkLısın kankitoŞum:2: yazardım
Salvo Kayıtlı Üye 23 May 2009 #955 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! E daha ne haber
O oleacea Kayıtlı Üye 23 May 2009 #956 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyii bildiğin gibi işte senden da da naber
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyii bildiğin gibi işte senden da da naber
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #957 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! slm
-CaMBaZ- Banned 23 May 2009 #958 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! msne bi gelebilrmsinbişi dicektm kontrm yokda
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! msne bi gelebilrmsinbişi dicektm kontrm yokda
UpSs KraLiçe Bayan Üye 23 May 2009 #959 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! adın ne fLn nderdm herhaLde xD
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 May 2009 #960 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! valla bndede yoq herkesin sorun aynı yaa :19: nabıon beysa nası gidio
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! valla bndede yoq herkesin sorun aynı yaa :19: nabıon beysa nası gidio