---> Unutulmayan Film Replikleri Father to murdered son. Gladiator.
Yitirilen Banned 21 Eyl 2011 #1,221 ---> Unutulmayan Film Replikleri Father to murdered son. Gladiator.
ashli Bayan Üye 21 Eyl 2011 #1,222 ---> Unutulmayan Film Replikleri "Dünya bir oyun bahçesi. Bunu küçükken hepimiz biliyoruz ama büyüyünce nedense unutup gidiyoruz." Yes Man
---> Unutulmayan Film Replikleri "Dünya bir oyun bahçesi. Bunu küçükken hepimiz biliyoruz ama büyüyünce nedense unutup gidiyoruz." Yes Man
Yitirilen Banned 21 Eyl 2011 #1,223 ---> Unutulmayan Film Replikleri Seviyorsun... Sevmiyorum.... Seviyorsun... Sevmiyorummmmmmmmmm Sevmiyorummmmmmmmmmmmmmm Devlerin ASki.
---> Unutulmayan Film Replikleri Seviyorsun... Sevmiyorum.... Seviyorsun... Sevmiyorummmmmmmmmm Sevmiyorummmmmmmmmmmmmmm Devlerin ASki.
ashli Bayan Üye 21 Eyl 2011 #1,224 ---> Unutulmayan Film Replikleri "Kötü adama iyi geceler dileyin." Scarface
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Eyl 2011 #1,225 ---> Unutulmayan Film Replikleri Il Postino ''Şu iflas etmiş dünyada, en geçerli para birimi; kendin gibi bir insanla paylaştığın duygulardır."
---> Unutulmayan Film Replikleri Il Postino ''Şu iflas etmiş dünyada, en geçerli para birimi; kendin gibi bir insanla paylaştığın duygulardır."
ashli Bayan Üye 22 Eyl 2011 #1,226 ---> Unutulmayan Film Replikleri "Bugünün duyguları, sensiz, geçmişteki duyguların ölü kabuğundan başka bir şey olamaz." Amelie
---> Unutulmayan Film Replikleri "Bugünün duyguları, sensiz, geçmişteki duyguların ölü kabuğundan başka bir şey olamaz." Amelie
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 Eyl 2011 #1,227 ---> Unutulmayan Film Replikleri Scream 4 (2011) ''Telefonu yüzüme kapatırsan kemiğini hissedene kadar boynunu keserim.''
---> Unutulmayan Film Replikleri Scream 4 (2011) ''Telefonu yüzüme kapatırsan kemiğini hissedene kadar boynunu keserim.''
ashli Bayan Üye 23 Eyl 2011 #1,228 ---> Unutulmayan Film Replikleri 'Aşk geliyorum demez ama gidiyorum der.' /Aşk Geliyorum Demez/
R RaPizM^^ Bayan Üye 25 Eyl 2011 #1,229 ---> Unutulmayan Film Replikleri The Devil's Advocate (1997) Kevin: Peki ya aşk? John: Çok abartılıyor. Biyokimyasal açıdan, çok miktarda çikolata yemekten farksız.
---> Unutulmayan Film Replikleri The Devil's Advocate (1997) Kevin: Peki ya aşk? John: Çok abartılıyor. Biyokimyasal açıdan, çok miktarda çikolata yemekten farksız.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 25 Eyl 2011 #1,230 ---> Unutulmayan Film Replikleri +Benden nefret ediyorsun değil mi? -Bunu tahmin bile edemezsin Gilda
---> Unutulmayan Film Replikleri +Benden nefret ediyorsun değil mi? -Bunu tahmin bile edemezsin Gilda
ashli Bayan Üye 25 Eyl 2011 #1,231 ---> Unutulmayan Film Replikleri Ya hiçbir şey için yaşayın ya da tek bir şey uğruna ölün. Rambo
E eylulecem Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,232 ---> Unutulmayan Film Replikleri GüzeL oLduğunuz kadar küstahsınız da hıhh2 /YeşiLçamm :R
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,233 ---> Unutulmayan Film Replikleri +Günah işleyenler şeytanın yoldaşıdır. -Hepimiz günah işliyoruz. Buna göre herkes şeytanın yoldaşıdır. O halde onunla nasıl savaşacağız Peder? / Ayin
---> Unutulmayan Film Replikleri +Günah işleyenler şeytanın yoldaşıdır. -Hepimiz günah işliyoruz. Buna göre herkes şeytanın yoldaşıdır. O halde onunla nasıl savaşacağız Peder? / Ayin
ashli Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,234 ---> Unutulmayan Film Replikleri -gitmek zorundayım -hepimiz gitmek zorundayız.. Pearl Harbor
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,235 ---> Unutulmayan Film Replikleri -Büyükannem derdi ki; Tanrı'yı güldürmek istiyorsan, O'na planlarından bahset. Paramparça aşklar ve köpekler
---> Unutulmayan Film Replikleri -Büyükannem derdi ki; Tanrı'yı güldürmek istiyorsan, O'na planlarından bahset. Paramparça aşklar ve köpekler
ashli Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,236 ---> Unutulmayan Film Replikleri +nasıl oluyor da kadınları bu derece iyi yazabiliyorsunuz? -bir erkeği düşünüyorum... -...sonra da mantık ve sorumluluğu çıkarıyorum. as good as it gets
---> Unutulmayan Film Replikleri +nasıl oluyor da kadınları bu derece iyi yazabiliyorsunuz? -bir erkeği düşünüyorum... -...sonra da mantık ve sorumluluğu çıkarıyorum. as good as it gets
R RaPizM^^ Bayan Üye 30 Eyl 2011 #1,237 ---> Unutulmayan Film Replikleri ''Evlat kadınlar bira gibidir. İyi kokarlar, iyi görünürler.Fakat bir taneyle doymazsın, başka bir kadın içmek istersin." The Simpsons
---> Unutulmayan Film Replikleri ''Evlat kadınlar bira gibidir. İyi kokarlar, iyi görünürler.Fakat bir taneyle doymazsın, başka bir kadın içmek istersin." The Simpsons
ashli Bayan Üye 30 Eyl 2011 #1,238 ---> Unutulmayan Film Replikleri ”Uzunca süre maske takarsan altındaki kişiliği de unutursun.” <V For Vendetta (2006)>
---> Unutulmayan Film Replikleri ”Uzunca süre maske takarsan altındaki kişiliği de unutursun.” <V For Vendetta (2006)>
R RaPizM^^ Bayan Üye 3 Eki 2011 #1,239 ---> Unutulmayan Film Replikleri Birbirimiz için mücadele etmeyi bıraktığımız an insanlığımızı kaybettiğimiz andır. 2012
---> Unutulmayan Film Replikleri Birbirimiz için mücadele etmeyi bıraktığımız an insanlığımızı kaybettiğimiz andır. 2012
ashli Bayan Üye 3 Eki 2011 #1,240 ---> Unutulmayan Film Replikleri ”Kadınlarla en iyi olan adam onlarsız yaşayabilen adamdır.” <Cehennem Melekleri>
---> Unutulmayan Film Replikleri ”Kadınlarla en iyi olan adam onlarsız yaşayabilen adamdır.” <Cehennem Melekleri>