Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

The Jacket / Çıldırış

‎''Hayatta asıl önemli olan; hala yaşıyorken, asla geç olmadığına inanmaktır.''

'Herkesin bir zaman makinesi vardır. Bizi geçmişe götürenleri anılarımız, geleceğe götürenleri ise umutlarımızdır.'

Zaman Makinesi

''Alkolü bırakıyorum, şerefine içecek insan kalmadı! ''
İstanbul Kanatlarımın Altında

Taxi Driver (1976)
‎"Yalnızlık beni tüm hayatım boyunca izledi. Barlarda, arabalarda, kaldırımlarda, dükkanlarda, her yerde. Kaçış yok. Ben Tanrı'nın yalnız adamıyım."

Asker kaçağı değilim. Ne bayrağımızı yakıyorum ne de Kanada’ya kaçıyorum. Burada kalacağım. Beni hapse mi tıkmak istiyorsunuz? Olur, istediğinizi yapabilirsiniz. 400 yıldır zaten hapisteyim. Üç beş yıl daha yatacakmışım ne çıkar. Ama katillere yardım edip fakirleri öldürmek için 15,000 km’lik bir mesafe katetmeyeceğim. Ölmek istesem, burada ölürüm. Şimdi, sizinle kapışarak ölürüm. Benim düşmanım sizlersiniz. Çinliler, Vietkonglar veya Japonlar değil. Özgürlüğümü istediğim zaman bana karşı çıktınız. Hakkımı aradığımda bana karşı çıktınız. Eşitlik istediğimde bana karşı çıktınız. Benden bir yere gidip sizlerin uğruna savaşmamı mı istiyorsunuz? Ben haklarımı ve dinî özgürlüğümü elde etmeye çalışırken sizler bana Amerika’da bile destek vermediniz. Kendi memleketimizde bile beni savunmadınız. (Muhammed Ali)

izlenmesi gereken bir film

'Evet, kadınları ve çocukları öldürdüm. Yürüyen ve sürünen herşeyi tek tek öldürdüm. Şimdi de seni öldürmeye geldim, Ned'e yaptıkların için...'

Unforgiven

-böyle olacağını bilseydin yine de yapar mıydın?
-saçını bir kere koklamak, onu öpmek, elini bir kere tutmak her şeye değer... sonrasında onsuz yaşamak bile buna değer...

Melekler Şehri

Ölü Ozanlar Derneği

Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. “

(John Keating)

'Günaydın.. ve olur ya belki sizi göremem; iyi günler, iyi akşamlar, iyi geceler..'

The Truman Show

"Konuşmak; her zaman iletişim kurmak demek değildir." -Eternal Sunshine Of The Spotless Mind-

The Blind Side - Kör Nokta
‎''Bazı insanlar soğan gibidir, anlayabilmek için katman katman kabuğunu soymak gerekir.''

Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ? - Kaybedenler Kulübü

Full Metal Jacket

‎"lrklar arasında ayırım yapmam!. Zencileri, Yahudileri ve İtalyanları aşağılamam . Burada hepiniz aynı ölçüde değersizsiniz..!''

''Tanrı, dünyayı yedi günde yarattı. Bense, benimkini yedi saniyede mahvettim.''

Seven Pounds

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri