Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Umut doğar genellikle, her şey umutsuzlaştığında ( yüzüklerin efendisi )

''Aşk iyi ve gerçek olan herşey gibidir, büyümek ve gelişmek için zamana ihtiyacı vardır.'' (Angelo'nun İntikamı)

Niçin burada olduğunu biliyorum, Ne yaptığını biliyorum... Niye uyuyamadığını biliyorum, niye yalnız yaşadığını ve niye her gece, bilgisayarının başında oturduğunu biliyorum. Onu arıyorsun. Biliyorum, çünkü geçmişte ben de onu aramıştım. Ve o beni bulduğunda, bana aslında onu aramadığımı, bir cevap aradığımı söyledi. Bizi harekete geçiren, bir soruydu. Seni buraya getiren soru. Soruyu biliyorsun, benim gibi... /the matrix/

Niçin burada olduğunu biliyorum, Ne yaptığını biliyorum... Niye uyuyamadığını biliyorum, niye yalnız yaşadığını ve niye her gece, bilgisayarının başında oturduğunu biliyorum. Onu arıyorsun. Biliyorum, çünkü geçmişte ben de onu aramıştım. Ve o beni bulduğunda, bana aslında onu aramadığımı, bir cevap aradığımı söyledi. Bizi harekete geçiren, bir soruydu. Seni buraya getiren soru. Soruyu biliyorsun, benim gibi... /the matrix/

cok iiymis bu :)

''Derler ki: İnsanlar hayal güçleri yüzünden kuruyup giderlermiş.Onun için hiç bir şey düşünmemeye çalış.'' (OldBoy)

''Cesaretin çeşitli türleri vardır.Kadın cesaretini asla hafife alma, asla !'' (Angelo'nun İntikamı)

Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır ama senin yapman çok önemlidir. Çünkü başka kimse yapmayacaktır.. (remember me)

''İnsanların hayatına müzik ve sevgiyi aşılarsan onları tedavi edebilirsin aynen bilim adamları gibi..'' (I am Legend)

Ellerini havaya kaldır ve diz çök John. -Ben sadece tanrıya diz çökerim ve bugün onu burada göremiyorum. (prison break)

''Aşk bir insanı canavara dönüştürebilir. Ama aşk, çirkin bir insanı güzel de yapabilir." (Güzel Çirkin/La Belle et La Bête)

Sözler yerine kaba kuvvet kullanabilse de kelimeler daima kudretini koruyacaktır.
(V for Vendetta)

''Tüm bu anılar zamanda kaybolacak, tıpkı yağmurdaki gözyaşları gibi.'' (Blade Runne)

''Hergün dünyada milyonlarca insan ölüyor.Ama insanlar, cadde ortasında yatan bir ceset gördümü dehşete kapılıyor.'' (telefon kulubesi)

" Yaşlı adam ölür, genç kız kurtulur. Adil bir anlaşma. Seni seviyorum Nancy. " (Günah Şehri)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri