Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

aşk yüksek miktarda çikolatadan farklı bir şey değildir ...
((şeytanın zımbırtısı))

Hayat sürekli kızgın yaşanmayacak kadar kısadır. ( American History )

Kalbimde yaşarken nasıl cehennemde olabilirsin ?
(CENNETİN KRALLIĞI)

''Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü ? Ya o uykudan hiç uyanmasaydın rüya olduğunu nasıl anlayacaktın ?'' (Matrix)

"Bu müzik kutusunda 700'den fazla şarkı var. hepsini dinledim, ama hiçbirinde dans etmedim.. " (v. for vendetta

-Üzeyir abi sen dilsiz degilsin niye hiç konuşmuyosun...? -Bi Ara Çok Konuştum Hiç Faydasını Görmedim Bıraktım... 0rganize işler

''Bir anlık erkeklik için 15 yıllık kadınlık yaptım hapisde, en zor şey efendi kalmaktır bu dünyada.'' (Kanımdaki Barut)

''Bir nehre iki kez basılamaz, akış esnasında kaybedilen fırsat sonsuza dek kaybedilmiştir.'' (İmparatorlar Kulübü)

"O kadar acınacak durumdasınız ki birinin sizi güldürmesi için para veriyorsunuz.." (Funny People)

-Cennetten çiçek çalıp, cehenneme dikemezsin. Cehennemden kor alıp cenneti yakamazsın

"Zayıf olan sensin, sevgi ve dostluğu asla anlayamazsın.. Bu yüzden sana acıyorum.'' (Harry Potter)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri