Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

"ona reddedemeyecegi bir teklifte bulunacagım" (The Godfather)

Sen bu şehri Tanrı'nın yeryüzünü yönettiği gibi yönettin.İstediğinde verdin istediğinde aldın kendini hep Tanrı gibi hissettin. (Azap Yolu)

''Bence ikimiz birbirimiz iyi tamamlarız ben aptalım sen utangaçsın ne dersin ?'' Rocky

"bir kum tanesi yada bir taş, ikiside suda batar." (Old Boy)

''Çelikten yapılmış olan insanoğludur, tanksa demir yığınından ibarettir.'' (Lübnan)

"Yaşadıklarına şükretmeyenler, yaşamayı haketmezler.." (Saw)

Güzel olduğunuz kadar, küstahsınızda xD (pek çok Türk filmi :) )

xD

''Zaman değişir ama insan değişmez..Hele ben hiç değişmem..'' (Ölümcül İçgüdü 1)

''Ovv hem evlenmiş hem baba olacak , iki kere ölmüş demektir..'' (Ölümcül İçgüdü 1)

" Rüzgarı yüzünde hissetmedikden sonra kanatların olsa neye yarar.. " (Melekler Şehri)

Rüzgar ne kadar sert eserse essin koca kayadan alıp götüreceği tozdan başka bişey değildir.

''Silah taşımam ; taşırsam çıkartırım , çıkartırsam kullanırım , o yüzden silah taşımam..'' (Ölümcül İçgüdü)

-Kurt yatağında yatan kurt aslan ininde yatan aslan çakal otlağında gezen çakal olur. (kwp)

" Dünya bir oyun bahçesi. bunu çocuklar biliyor ama biz büyüyünce unutuyoruz.. " (Yes Man)

''Benim içimde kötü bir his var .. Benim içimde de iyi bir his , ikisi birbirini götürür..'' (İhtiyarlara Yer Yok)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri