---> Unutulmayan Film Replikleri "ona reddedemeyecegi bir teklifte bulunacagım" (The Godfather)
ashli Bayan Üye 28 Haz 2010 #81 ---> Unutulmayan Film Replikleri "ona reddedemeyecegi bir teklifte bulunacagım" (The Godfather)
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #82 ---> Unutulmayan Film Replikleri Sen bu şehri Tanrı'nın yeryüzünü yönettiği gibi yönettin.İstediğinde verdin istediğinde aldın kendini hep Tanrı gibi hissettin. (Azap Yolu)
---> Unutulmayan Film Replikleri Sen bu şehri Tanrı'nın yeryüzünü yönettiği gibi yönettin.İstediğinde verdin istediğinde aldın kendini hep Tanrı gibi hissettin. (Azap Yolu)
AnGeL*mm Bayan Üye 28 Haz 2010 #83 ---> Unutulmayan Film Replikleri ''Bence ikimiz birbirimiz iyi tamamlarız ben aptalım sen utangaçsın ne dersin ?'' Rocky
---> Unutulmayan Film Replikleri ''Bence ikimiz birbirimiz iyi tamamlarız ben aptalım sen utangaçsın ne dersin ?'' Rocky
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #84 ---> Unutulmayan Film Replikleri Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler.
ashli Bayan Üye 28 Haz 2010 #85 ---> Unutulmayan Film Replikleri "bir kum tanesi yada bir taş, ikiside suda batar." (Old Boy)
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #86 ---> Unutulmayan Film Replikleri ''Çelikten yapılmış olan insanoğludur, tanksa demir yığınından ibarettir.'' (Lübnan)
---> Unutulmayan Film Replikleri ''Çelikten yapılmış olan insanoğludur, tanksa demir yığınından ibarettir.'' (Lübnan)
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #87 ---> Unutulmayan Film Replikleri "İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur."
ashli Bayan Üye 28 Haz 2010 #88 ---> Unutulmayan Film Replikleri "Yaşadıklarına şükretmeyenler, yaşamayı haketmezler.." (Saw)
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #89 ---> Unutulmayan Film Replikleri ashli' Alıntı: "Yaşadıklarına şükretmeyenler, yaşamayı haketmezler.." (Saw) Genişletmek için tıkla ... cok güzel. ''Su uyur düşman uyumaz..-Uyumuyorlar zaten hepsi mezarda..'' (Kabadayı)
---> Unutulmayan Film Replikleri ashli' Alıntı: "Yaşadıklarına şükretmeyenler, yaşamayı haketmezler.." (Saw) Genişletmek için tıkla ... cok güzel. ''Su uyur düşman uyumaz..-Uyumuyorlar zaten hepsi mezarda..'' (Kabadayı)
ashli Bayan Üye 28 Haz 2010 #90 ---> Unutulmayan Film Replikleri Güzel olduğunuz kadar, küstahsınızda xD (pek çok Türk filmi )
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #91 ---> Unutulmayan Film Replikleri xD ''Zaman değişir ama insan değişmez..Hele ben hiç değişmem..'' (Ölümcül İçgüdü 1)
---> Unutulmayan Film Replikleri xD ''Zaman değişir ama insan değişmez..Hele ben hiç değişmem..'' (Ölümcül İçgüdü 1)
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #92 ---> Unutulmayan Film Replikleri Atasını Tanımayan, it peşinde gezer...
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #93 ---> Unutulmayan Film Replikleri ''Ovv hem evlenmiş hem baba olacak , iki kere ölmüş demektir..'' (Ölümcül İçgüdü 1)
---> Unutulmayan Film Replikleri ''Ovv hem evlenmiş hem baba olacak , iki kere ölmüş demektir..'' (Ölümcül İçgüdü 1)
ashli Bayan Üye 28 Haz 2010 #94 ---> Unutulmayan Film Replikleri " Rüzgarı yüzünde hissetmedikden sonra kanatların olsa neye yarar.. " (Melekler Şehri)
---> Unutulmayan Film Replikleri " Rüzgarı yüzünde hissetmedikden sonra kanatların olsa neye yarar.. " (Melekler Şehri)
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #95 ---> Unutulmayan Film Replikleri Rüzgar ne kadar sert eserse essin koca kayadan alıp götüreceği tozdan başka bişey değildir.
---> Unutulmayan Film Replikleri Rüzgar ne kadar sert eserse essin koca kayadan alıp götüreceği tozdan başka bişey değildir.
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #96 ---> Unutulmayan Film Replikleri ''Silah taşımam ; taşırsam çıkartırım , çıkartırsam kullanırım , o yüzden silah taşımam..'' (Ölümcül İçgüdü)
---> Unutulmayan Film Replikleri ''Silah taşımam ; taşırsam çıkartırım , çıkartırsam kullanırım , o yüzden silah taşımam..'' (Ölümcül İçgüdü)
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #97 ---> Unutulmayan Film Replikleri -Kurt yatağında yatan kurt aslan ininde yatan aslan çakal otlağında gezen çakal olur. (kwp)
---> Unutulmayan Film Replikleri -Kurt yatağında yatan kurt aslan ininde yatan aslan çakal otlağında gezen çakal olur. (kwp)
ashli Bayan Üye 28 Haz 2010 #98 ---> Unutulmayan Film Replikleri " Dünya bir oyun bahçesi. bunu çocuklar biliyor ama biz büyüyünce unutuyoruz.. " (Yes Man)
---> Unutulmayan Film Replikleri " Dünya bir oyun bahçesi. bunu çocuklar biliyor ama biz büyüyünce unutuyoruz.. " (Yes Man)
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #99 ---> Unutulmayan Film Replikleri -Suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur.
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Haz 2010 #100 ---> Unutulmayan Film Replikleri ''Benim içimde kötü bir his var .. Benim içimde de iyi bir his , ikisi birbirini götürür..'' (İhtiyarlara Yer Yok)
---> Unutulmayan Film Replikleri ''Benim içimde kötü bir his var .. Benim içimde de iyi bir his , ikisi birbirini götürür..'' (İhtiyarlara Yer Yok)