Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum. Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum
There Will Be Blood

müşteri: hocam nedir günahımız ?
fikret: hocam bi 50 lik versen kafi.
müşteri: yapma be hocam. bakkalda 55 zaten bu.
fikret: lan oğlum adamı hasta etme! bu halis mulis 1973 fransız şarabı. sen kafanı çıkarttığında bunun tapasını kapatıyordu adamlar.

kutsal damacana

''Ben senin hayatının bir bölümünde yer aldım ama sen benim hayatımın tamamıydın Holly.''

Not: Seni Seviyorum

“Zayıflık kutsal, güç ise değersizdir. İnsan doğduğunda zayıf ve esnektir. Öldüğünde güçlü ama çürümüştür. Çürümek ve güç, ölümün yoldaşlarıdır. Esneklik ve zayıflık ise varlığın tazeliğini ifade eder. Bundan ötürü sertleşen kaybediyor demektir.”

Stalker / İz Sürücü

"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşayamayacak kadar akıllı ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalıdır."

Romantik Komedi

en iyi cilet budur. dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor :

ingiltere kralı
rahmetli başkan kennedy
taçsız kral pele
beckenbauer
kaleci mayer
nadia comaneci
brigitte bardot
fenerbahçeli cemil

hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçlular.

Neşeli günler

"İnsan, hayatının aşkını gördüğünde zaman dururmuş."

Büyük Balık

Det sjunde inseglet / Yedinci Mühür - 1957

''Yaratıcı’yı hissiyatımızla tasavvur etmek o kadar mı zor? Neden boş vaatlerin ve görünmez mucizelerin arkasında saklanmak zorunda? Daha kendimize bile inanmıyorken inananlara nasıl inanacağız? Bizlere, inanmak isteyip de inanamayanlara ne olacak? Ya da inanması imkansız olan ve asla da inanmayacak olanlara ne olacak? İçimden O'nu neden silip atamıyorum? Neden içimde acılar vererek ve beni aşağılayarak yaşamaya devam ediyor? Kalbimden onu söküp atmak istiyorum ama gene de kalıyor ve benimle dalga geçiyor ve ondan kurtulamıyorum.''

"Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?"

Los Angeles Hikayesi

"Aptal gibi gözükmeye razı değilsen, aşık olmayı hak etmiyorsun demektir."

Aşk Gibi Bir Şey

kızlar. bilirsiniz ben onları onları seviyorum. seviyorum ve nefret ediyorum. anlıyor musun? seviyorum ve nefret ediyorum.

monster

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri