Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

"Acaba bir insan yanlış yaptığı şeyden pişmansa hayatında en mutlu olduğu ana geri dönüp orada yaşayabilir mi?"
Yeşil Yol

"Gerçek ne kadar acı olursa olsun hiçbir şey yalan kadar insanı yaralayamaz."
Tootsie

Yeniden başlamak, legodan bir ev yapmaya benzer. yenisine başlamak için, öncekini parçalamanız gerekir. ondan sonra, her şey mümkün.

C’est Pas Moi, Je Le Jure! / It’s Not Me, I Swear!

Arthur : Dizlerinin üstünde yürüme çalışmaları nasıl gidiyor Merlin?
Merlin : Bak, sana bir pislik olduğunu zaten söylemiştim. Yalnızca kraliyete ait bir pislik olduğunu bilmiyordum.

merlin

"Bir erkek kadının gözlerine baktığında, başka bir kadın görüyorsa, kadın bunu anlar."

Not Defteri

"Bizim aşkımız sonsuza dek yaşayacak, çünkü yarım kalacak..."

vicky cristina barcelona

“Bir mektubunda yazmıştın. 4 ana erdemi sıralamıştın: bilgelik, adalet, metanet ...ve ölçülü olma… Okurken hiçbirine sahip olmadığımı fark ettim. Ama başka erdemlerim vardı baba: İhtiras. Bizi ileriye götürecekse bu da bir erdem olabilir. Beceriklilik, cesaret, bağlılık… ama benim erdemlerim senin listende yoktu.”

"Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir. Belki de onu asla yakalayamayacağız."

Umudunu Kaybetme

''Bizler tüketiciyiz, tutkulu bir yaşam tarzının yan ürünleriyiz.''
Fight Club - Dövüş Kulübü - Tyler Durden

"Geçmiş, bazen hatırlamak istediğin gibidir."

Mustafa Hakkında Herşey

Vegas' ın en güzel yanı nedir biliyor musun? Orada istediğin kişi olabilirsin...

21

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri