Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

''Umutlarımı bıraktım, özgürleştim..''

(Tyler Durden/Fight Club)

Dünya bir oyun bahçesi,bunu çocuklar biliyor ama biz büyüyünce unutuyoruz. Yes Man (2008)

Beni olduğum gibi kabul et. Ancak o zaman birbirimizi keşfedebiliriz...
Guido "8 1/2"

Bazı insanları çevresi yaratır,bazı insanlar çevresini yaratır. The Departed (2006)

Sapkın, eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.

(V For Vendetta)

Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun. Mar Adentro (2004)

Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...
Jules Winnfield "Pulp Fiction - Ucuz Roman"

‎''Hayat çok basittir. Seçimini yaparsın! Arkana bile bakmazsın''
Tokyo Drift.

Muhtemelen bunu denemişimdir. muhtemelen kamyonlar dolusu eşyanı yakmışımdır. Seni unuttuğumu hatırlayamıyorum. -Memento-

‎"Güvenilirliğimi asla sorgulama,o zaman 1 gün değil, 1 ay değil bin yıllar boyunca kapısı olmayan bir yerde mahkum olursun..." Joe Black.

Hayatta en büyük lüks yarına dair cümleler kurmaktır. O cümleler yarına ulaştığında ise tek gerçeğin dündür.
--Gün batmadan

Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz... L.A. Story

Tanrı dünyayı 7 günde yarattı , bense yaşamımı 7 saniye de mahvettim .. Yedi Yaşam

"Bedenlerimiz ruhlarımızın hapishanesidir ve ancak ölünce gerçekten özgür olacağız..." The Fountain-Kaynak

Marshall-Barısı Sağlamak İçin Beni Tanrı Görevlendirdi
Bunu Sağlayan Tanrının Cocugudur
Polat Alemdar-Benim Senin Gibi Çocugum Yok.

Kurtlar Vadisi Irak

Tanrı'yla konuşmak mı istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok...

Indiana Jones "Raiders Of The Lost Ark - Kutsal Hazine Avcıları"

Orada kalsaydım ya savcı olurdum, ya da hakim. Top oynamak dururken neden hakem olayım ki ?
Primal Fear

İnsan büyüyünce hayalleri küçülür mü? (Babam ve Oğlum)

Ben hayatta yalnız iki kişiye güvenirim. Bunlardan biri benim. Diğeri sen değilsin.
(Con Air)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri