Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Yaşayacağın kötü günler yaşamış olduğun iyi günleri farketmeni sağlar. Can Dostum

Parmak izlerimiz, dokunduğumuz hayatlardan silinmez. Remember me

Hayat acımasız bir öğretmendir, önce sınav yapar sonra ders verir. Sınav

S: "Adamla kadın her gece mezarlıkta aşk yaşıyorlar." / Ö: "Mezarlıkta aşk mı olur?" / S: "Aşkın yeri mi olur?". O... Çocukları

Savaşırsanız, belki ölürsünüz.Kaçarsanız, yaşarsınız...En azından bir süre.
Ve bugünden yıllarca sonra,yatağınızda ölürken, bugünden-o güne kadar ki tüm günlerinizi buraya tekrar gelebilme şansı için...buraya tekrar gelip düşmanlarımıza
yaşamlarımızı alabileceklerini, ama özgürlüğümüzü asla alamayacaklarını söylemek için
feda etmez miydiniz?

Bizim aşkımız sonsuza dek yaşayacak,çünkü yarım kalacak... Vicky Cristina Barcelona (2008)

Bizim aşkımız rüzgar gibi.. Göremiyorum, ama hissedebiliyorum.

(A Walk To Remember)

Düzen sağlanması için şereflilerinde en az ********ler kadar cesur olması gerekir.

(Vali)

Eğer takım yenilirse, liderlik ruhu ölür; çünkü liderleri yaratanlar, nasıl liderler yarattıklarına asla dikkat etmiyorlar. Scent of a Woman (1992)

Kocası estetik cerrah olan kadına, kocasının eskiden silikon taktığı bir rus kadın soruyor:

Rus: kocan çok iyi biri, onunla nasıl tanıştınız?
Kadın: senin tanıştığın gibi tanışmadığımız kesin!

(2012)

Bir insan ölünce her şeyini kaybeder ama bir köle ölünce sadece acılarını kaybeder. "Spartacus: Blood and Sand" (2010)

Harikaydı :)

Roman: Her şey üstüme üstüme geldiğinde kaçarım ben...
Katya: Kendinden mi?
Roman: Hayır kendime kaçarım.

(Orange Love Filminden)

tşk :)

Bir kadın için ölmek istemiyorum.Bir kadının yanında ölmek istiyorum. The Expendables (2010)

Gözlerini kapadığında dünya yok olmuyor değil mi? -

(Memento)

Eskisi kadar hızlı değilsin.-Benden daha hızlı olan tek şey ışıktır. The Expendables (2010)

İnsanların hayatlarıyla kumar oynamak varken neden parayla oynayayım?

(Primal fear)

Bazı insanları çevresi yaratır,bazı insanlar çevresini yaratır. The Departed (2006)

Dün gece merdivenlerde, orada olmayan bir adamla karşılaştım. Bugün de orada değildi. Keşke dedim, keşke gitse..

(Identity)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri