Kalbinin güzelliği yeter bana görsel güzellik kalsın arkada.
canber Kayıtlı Üye 10 Ağu 2020 #162 Sert rüzgârlar karanlık geceleri severmiş, aynen benim seni sevdiğim gibi.
canber Kayıtlı Üye 13 Ağu 2020 #165 Sevgimiz yavaş yavaş süzülen çisil yağmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten
canber Kayıtlı Üye 14 Ağu 2020 #166 Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun.
canber Kayıtlı Üye 15 Ağu 2020 #167 Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzenâ¦
canber Kayıtlı Üye 16 Ağu 2020 #168 Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca sevgi olmaz gözler ışıl ışıl bakmayınca.
canber Kayıtlı Üye 17 Ağu 2020 #169 Utanırım, söyleyemem yaşadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor ki, bu mu sevda dedikleri.
canber Kayıtlı Üye 18 Ağu 2020 #170 Utanırım, söyleyemem yaşadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor ki, bu mu sevda dedikleri.
canber Kayıtlı Üye 20 Ağu 2020 #171 Sevgiliyi aylarca göremeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir.
canber Kayıtlı Üye 21 Ağu 2020 #172 Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yine de.
canber Kayıtlı Üye 22 Ağu 2020 #173 Seninle her rengin anlamına varıyorum bebeğim dünyamı renklendiren sevgilim.
canber Kayıtlı Üye 24 Ağu 2020 #174 Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.
canber Kayıtlı Üye 25 Ağu 2020 #175 Kör oldu gözlerim sayende görmüyorum kimseyi bu âlemde seviyorum seni delice.
canber Kayıtlı Üye 27 Ağu 2020 #176 Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim.
Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim.
canber Kayıtlı Üye 28 Ağu 2020 #177 Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki!
canber Kayıtlı Üye 30 Ağu 2020 #178 Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
canber Kayıtlı Üye 1 Eyl 2020 #179 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.
Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.
canber Kayıtlı Üye 2 Eyl 2020 #180 Sarı giyer güneş olursun, mavi giyer deniz olursun, siyah giyer matem olursun, kim bilir belki bir gün, beyaz giyer benim olursun.
Sarı giyer güneş olursun, mavi giyer deniz olursun, siyah giyer matem olursun, kim bilir belki bir gün, beyaz giyer benim olursun.