ümit ile etkileyici kelimeler

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sesi duyabiliyorsan; ne görebiliyorsun, ne duyabiliyorsun.

Yalnızlık senin kadar umutsuz değil, acı yollar kadar uzun değil, sensizlik mutluluk kadar yakınken ben yanındayım, seninleyim. Seni de çok seviyorum gerçek yalan değil hayat ölüm değil.

Aynaya baktığımda unutulan birini gördüm, birde sen bak aynaya belki unutanı görürsün!

Alaca karanlığı sevmem. Ya gece olmalı, ya gündüz. Kurşun ya tam vurmalı ya da namluda kalmalı, seven ya tam sevmeli ya da çekip gitmeli…

Sevgi; ellerini tuttuğumda dertleri unutmaksa, dizlerine yattığımda mutlu olmaksa, seni öptüğümde heyecanlanmaksa o zaman ben seni seviyorum bir tanem…

Her gün seni yaşamak, her gece seni uyumak ve her gece sende ölmek… Su gibi seni içmek, nefes gibi seni solumak… Bunca yalnızlık içinde sana hayat diye sarılmak. Nefesimsin, hep bendesin.

Gözlerin bu sevdanın en güzel haliydi, beni kendine aşık edeceğin her halinden belliydi. Yaram derindir aşkın için dağları delerim…

Bir kelebek uçurdum sana doğru. Dağları denizleri aştı, seni buldu sana mutluluk sundu. Hissettin mi söyle öylesine derinden öylesine içten?

Layık olduğun yer seni kabul etmese bile, giydiğin gelinlik yerine kefen olsa bile, ardından gözyaşı dökenin olmasa bile, Bekleme artik dönmem sana, Gözümde dinmeyecek yaşım olsan bile.

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün, sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri