TeLefoN ManyakLıqıMmmmm

ooo oda bşimi kaç msj kullanıorum daha 6 gün önce yabtmm 1286 msj kaldıı pff durmuo ki tlfn bazen parmaklarm ama bırakamıorumm bağımlılıkj yabtıı

hehe o hastalık bende de war bnde 2 ht kullanıoumm okdar alısdımkıı artıkk baqmadan msj yazıoum yanı

valla bakmadan msj yazmayı geçtim uyurken yzıorum taby baya bi sallama oluo msjlar bazen öle sacma seyler yazıorm ki okuyunca kopuorum

hehe :) 4 gün öncesine kadar bende günde 200 - 300 mesaj + 10 saat telefonla konusiyordum :) Simdi oda yok :D DurgunLuk Üstüne DurgunLuk.. ! Ama Herseyin HayirLisi diyoruz :)

hahaha

bende teli yanimda süs niyetine gezdiriom uzun zamandir :D

bi son vermek şard !!

Aynen kardesim yemin ederim sana :D Annem gece kalkardi telefon sesine hic bir gün susmazdi :D simdi geceleri ben telefona bakiom o bana bakiyor salliyorum atiyorum bir köseye bakiom ne arayan ne de baska bisi aman salla ya :) Benim Canim ÖnemLi Arayanada eywalla aramayanada :) Cok Önem Vermiyorum artik.. ! Ztn Dedigin gibi kaLdirmanin Zamani GeLdi gibime geliyor :)

nasıl bitiriyorsunuz ya o kadar :|
zor gücün 250 sms ancak btiriyorum
30 gün süre bitince avea alıyor:mad:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri