TeLefoN ManyakLıqıMmmmm

allahtan özel bişi yaazmamıuşın koçum yoksa biterdin babanda no nu biliyo kayırlıdır heralde evladının no su

aynı Lafı söLüorum demk bnm qibileride varmış :) cnm bnde öLeimm snKi TelKolikim yaa sbh akŞam qünün her dksı elimde bndede avea vr msjLar beleş olunca dha bi qüseL tabee xD

bnm RehberDe Tam 194 kişi var SaDeCe 10 kişi başka hat bide aiLe fln ama DierLeriyle her Gn yazışıos bazen acaip karışıo msjlarr hahaha öle komik oluo ki bana eğlenCe çıkıooo

aynen öLe Telefonda Msn orTamı qibi bişe Oldu ona yazıoSun ileti rapoRu qelmeden dieri yazıo bide ona yazıoSun hahaha

hahaha napalım kaderimiz bölemiş :D:D valla halimden gayette memnunum hş bgun hoCa tlfnu brak dedikçe inatla msj attm aldı titreşimdeydi cebine koydu dakika başı titreynce sinir oldu kapatamıoda msjları okucaktı güvenlik kodundan açamadı da ayy delirdi resmenn ***** :D:Dal kızım naparsan yap yeterki bnden uzak dursun dedi

bu konuda bır cok kısıyı solladım herhalde:D

6 tane avea var hepsıne 5bin sms alıorum bır ayda 30 bin sms bıtıor . belkı kotu bısı ama acayıp bagımlı oldum 24 saat elımde uyurken bıle :D

yhaa bnm awea haT yoq turkceLL war ama yqn arq.^m we sewdiim çocuq aweaLı onLarLa msjLaşcaım zamn xD bzm snfta aweaLı bi kıs war onun teL.i aLıom beleş beleş msjLaşıoz yoqsa oLcak gbi diiL

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri