TeLefoN ManyakLıqıMmmmm

ayh seninki baya anormalmiş tmm bnde mesaj bağımlısıyım ama yemek yemeyi unutcak kadar deil aveada olmasaydı nolcktı halimiz :D:D

bi zamanlar bende msj bagimLisiydim

4 kere tus takimi degistim msj yaza yaza yazilari silindi.

ama simdi almiorum msj paketi bile gerek yok.

junior006

uff bide svqiLim oLsa off ney nann hiç bişi yabmamm bütün gn msj gece rüyamda fln yazarmmm artk

yav varya anormalinde ötesinde bi haftadır nete girmiorumm varya msj yaza yaza telefn dili gibi konuşom artk bazn arıolar kapıom nann msj at böle konuşamıom
resmen telefonla konuşma özürlü oldmm :D

kırabilseem yabamam ky ztn günümüzde çoğu insanda var ama bnm gbi varmı bilmemm taby yemek yemeği bile unutaann yany

Elektronik Dünyasina Cok Kapilmisin Sadece Bu Yani Pc Telefon Gibi Seylere Kendini Cok Kaptirmisin Az Telefondan Uzak Kalirsan Belki Ise Yarar Mesela Günde Bi Defa Birine Mesaj Ve Bi Defa Ara Ve Koy Telefonu Bi Kenara Baska Seylerle Ilgilen Filan Yani Aslinda Hastalik Degil Ellinde Olan Birsey Sadece Bagimlisi Olmusun O Kadar:)

madem telefonu uzak tutamıyon atamıyon o zamn sen kendini camdan at bitsin bu dert bitsin bu çilehahaha

_WaNHeLSiNG_
SaoL :)

u LıK

walla be Allah kurtarsn neler DeneDm ama oLmuo bırakamaDm

AsKın SeHidi

iiCe asosyaL olDm off hep evdeim Bi 4 qnLüğne bursaya gittim ama telefn qne eLimdee

P®EN§

Anaa bi telefon için öleim mi bee

Üzme sen o tatli canini..
birak telefonu ellinden hastalik gibi bise düsün.. sana yapisan bi alet gibi düsün hic bakma evde fazla kalma telefonu hatirlicaksin disari cik mesela yada resim ciz kitap oku kendini oyalaki aklina gelmesin eminimki basaricaksin:)

ya aslında yabmak iSteSem Resim Konusunda YetenekLiyim ama içimden gelmio bi ara qitar çalıodum bıraktmm hiç canım istemioo ama denicem tekrar saol cnm

Kendı rekorumu geLıstırdım :|

3 gun var bıtmesıne 7oo mesajım kalmıs

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri