Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

Aziz Yıldırım: ''Medya kendisine verilen görevi bu süreçte yerine getirdi dedi ve Emniyet'te çekilen resminin basıldığı "resimli tshirtü" gösterdi.

Aziz Yıldırım: "Ben hastanedeyken, adres kısmına Metris yazdılar."

Aziz Yıldırım: ''Emniyet 19 maçta şike var diye açıklama yaptı, İddianamede 13 maça yer verildi, 6 maç buhar oldu, uçtu."

Aziz Yıldırım: "Emniyette fotoğrafımı çekip gazeteye bastılar. (Habertürk Gazetesi'ni gösteriyor) Gereğini yapın."

Aziz Yıldırım: "Yıllarca her türlü spor suçuna göz yumanlar, Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler üzerinden kendini aklamaya çalışmaktadır."

Aziz Yıldırım: "Bu soruşturmada Sadece Türk Sporu değil, ülkemiz hukuk tarihi icin de çok tuhaf şeyler oldu."

Aziz Yıldırım: "Emniyet 6 Temmuz'da ortada iddianame dahi yokken resmen karar açıklamıştır."

Aziz Yıldırım: "Temmuz ayından beri cehennemi andıran süreçte gördüğüm muameleleri hiç hak etmedim."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'ye yaptığımız Tesisler, Fenerium, FBTV, Radyo, Dergi, Amatör Şubeler örgütse, ben kurdum ve lideriyim."

Tesisler ile ilgili; Aziz Yıldırım: "Şayet bunca hizmetim örgüt faaliyetiyse, evet bu örgütü ben kurdum."

Aziz Yıldırım: "Birbirini tutmayan telefon konuşmaları hiçbir şeye kanıt olamaz, masumiyetimizin ortaya çıkacağına inancım tam.''

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'yi Atatürkçü yoldan çevirme gayreti var."

Başkanımız, Mahkeme heyeti'ne "Fenerbahçe; Değişim, Dönüşüm" adlı kitabı dağıttı ve tesislerimizi anlatmaya başladı.

Aziz Yıldırım: "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacaktır."

Aziz Yıldırım: "Savunmalarımı dikkate almadan benim aleyhime karar verebilirsiniz. Ama Fenerbahçe'nin adını ortadan kaldıramazsınız."

Aziz Yıldırım: Aleyhimizde yapılan propaganda kulübümüzün kuruluş gayesini baltalamak, bu temiz vatansever atatürkçü yoldan çevirmek içindir.

Aziz Yıldırım: "Bize saldırının temel nedeni kuruluş yıllarındaki felsefemizdir."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahce Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti'ne paralel gelişmiştir."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe, Türk olmayı her şeyin üstünde tutan gençler tarafından kurulmuştur."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe Camiası, koca çınardan tek bir yaprak koparılmasına izin vermeyecektir."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri