Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

Aziz Yıldırım: "Bütün para verdiğimiz oyuncular ya hiç oynamamıs ya da 80. dakika'dan sonra oyuna girmiş. Bu nasıl iş?"

Aziz Yıldırım: "Fezlekede Kasımpaşa kalecisi Tolga'ya para verdik diye suçlandık iddianamede Murat Şahin oldu. Murat Şahin maçta oynamadı."

Aziz Yıldırım: "Sadece bu bile operasyonun usülsüzlüğünü ortaya koymuştur." (Usülsüz dinleme ile ilgili)

Aziz Yildirim: "Bursaspor'a teşvik vermişiz. Ama 2 hafta önce Bursa ile oynayıp 2 puan kaybettik.Madem ben bunu yapabiliyorum, niye kendi maçımda yapmadım? Neden puan kaybettim? Öyle bir şey mantıklı mı?"

Aziz Yıldırım: "Koskoca Fenerbahçe Başkanı 100 bin teklif edip mactan sonra 75 bin tl'ye düşürdüm der mi? Yapıcak olsam hepsini veririm."

"Silivri'de yüzbinlerin okuduğu bildiği iddianame'yi 4 gün okutanlar, 400 sayfayı açıklamak için kişilere birkaç saat veriyor."

Aziz Yıldırım:"Emniyette bana Kasımpaşa kalecisi Firat Kocaoğlu ile şike yaptığım soruldu.İddianamede ise Fırat yerine Murat Şahin konulmuş"

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe’ye hizmet edenler her zaman tarihteki yerlerini alırlar."

Hakim: Sizden eksik kalan kısımları avukatlarınız tamamlayabilir sonra. Aziz Yıldırım: "Hayir efendim, ben hepsini anlatırım size."

Aziz Yıldırım: "Sivas maçını anlatacağım asıl, kamuoyu onu bekliyor."

Aziz Yıldırım: "Benim Kıbrıs'a kaçacağım iddia edildi. Benim mezarım bellidir."

Aziz Yıldırım:''İddianame'nin tek doğru yanı Trabzonspor'un teşvik çalışmasını önlememiz.Bir bu doğru.''

Aziz Yıldırım: ''Adaletin renk skalasinda sari ve lacivert yokmuş. Suçluların beraat ettiği yerde yargıçlar hüküm giyer.''

Aziz Yıldırım: "İ.Ekşioğlu inşaatçıdır,kulübün inşaat işlerini yapar. İşçi, inşaat gibi kelimelerin kullanıması kadar doğal bir şey yoktur."

Aziz Yıldırım: "Savci ikide bir bana Genç Fenerbahçeli'yim deyip durdu. GFB liderini korudu, adresi bulunamadı diyerek takipsiz bıraktı."

Aziz Yildirim : Tahir Kiran kime hizmet etmektedir? İddia makami bunu arastirabilir mi?

Aziz Yıldırım: "Hastane çıkışı tel.'de yönetici soruyor, "iyiyim sen nasılsın" diyorum, "çok iyiyim" diyor. Savcı buna şike delili diyor."

Aziz Yildirim : Butun takimlarin yoneticilerine ayni anda dinleme ve takip karari ciksa bu operasyonun sike operasyonu olduguna inanirdim.

Aziz Yıldırım: "Trabzonspor adına Sivas'a Zeki Mazlum 1 milyon TL teşvik parası götürüyor. Mecnun Odyakmaz 'Olmaz' diyor."

Aziz Yıldırım: "İyiyim demek, şike yapılıyor mu demek oluyor sayın hakim?"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri