---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Sana pizza aldım.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 May 2011 #81 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Sana pizza aldım.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 17 May 2011 #82 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Benzin 1lira olmuş
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 17 May 2011 #83 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Zaman 1 hafta geriye alınacak
LoKuMuM<3 Bayan Üye 23 May 2011 #84 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Uygulama sınavlarını geçtin , zorunlu yaz stajı kaldırıldı , yazın voleybol klübüne gidebilirsin
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Uygulama sınavlarını geçtin , zorunlu yaz stajı kaldırıldı , yazın voleybol klübüne gidebilirsin
'-DamLa Bayan Üye 23 May 2011 #85 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Fener maçı iptal :11:
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 25 May 2011 #86 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? izinlisin mustafa eve gidebiLirsin :176:
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? izinlisin mustafa eve gidebiLirsin :176:
Buğra1 Kayıtlı Üye 25 May 2011 #87 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Fizik finali iptal olmuş
R RaPizM^^ Bayan Üye 25 May 2011 #88 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? histoloji sınavı iptal oldu. okul yandı,deprem oldu,kübra öldü falan filan.
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? histoloji sınavı iptal oldu. okul yandı,deprem oldu,kübra öldü falan filan.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 25 May 2011 #89 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Zaman makinası
'hayaL Bayan Üye 25 May 2011 #90 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? bir telefon...ve gidiyorsun oraya diyorlar...
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? bir telefon...ve gidiyorsun oraya diyorlar...
lavinyam Bayan Üye 25 May 2011 #91 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? tatile çıkabilirsin
'Gülümse :D Prenses 25 May 2011 #92 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? almanca 70
LiLay Bayan Üye 25 May 2011 #93 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Hayatına başka şehirde devam edebilirsin ' denilse sevinçten ölürdüm sanırdım.
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Hayatına başka şehirde devam edebilirsin ' denilse sevinçten ölürdüm sanırdım.
LocKe GururLan Bayan Üye 25 May 2011 #94 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Vize Cikmis
'Gülümse :D Prenses 25 May 2011 #95 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? sen ve o 1 hafta antalyada tatill
A amurdad Bayan Üye 25 May 2011 #96 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Herşeyin yoluna girdiğini duymak ve onun geri dönmesi en büyük müjde olurdu heralde.
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Herşeyin yoluna girdiğini duymak ve onun geri dönmesi en büyük müjde olurdu heralde.
düşler perisi Bayan Üye 30 May 2011 #97 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ...gelip bana seni seviyorum desin başka bişey istemem.
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ...gelip bana seni seviyorum desin başka bişey istemem.
AySe^^ Bayan Üye 11 Haz 2011 #98 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? "İstanbul işi tamamdır".
basket1907 Bayan Üye 11 Haz 2011 #99 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? msj gelsin
A amurdad Bayan Üye 11 Haz 2011 #100 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? çok pişman olsa ve pişmanlığını dile getirse..
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? çok pişman olsa ve pişmanlığını dile getirse..