---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Banu meselesi hallolsun yeter.
CLiff Bayan Üye 11 Haz 2011 #101 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Banu meselesi hallolsun yeter.
D Düş'eş Bayan Üye 9 Tem 2011 #102 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Bütün engeller kalktı.
eternal Banned 11 Tem 2011 #103 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? telefonumun titreşim sesi (msj)
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #104 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? hep tercihlerde sorun yaşayan ben inş. bu defa yerleşirim aynı şeyidicektim bende..ama lys için =) :2:
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? hep tercihlerde sorun yaşayan ben inş. bu defa yerleşirim aynı şeyidicektim bende..ama lys için =) :2:
eternal Banned 11 Tem 2011 #105 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? aynı bekleyiş içerisindeyim
cinperisi Bayan Üye 12 Tem 2011 #106 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? sana geliyoooo =]
Laviinya Bayan Üye 12 Tem 2011 #107 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? kanal d'den çok güzel bir dizi için başrol teklifi asdfghjkl
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? kanal d'den çok güzel bir dizi için başrol teklifi asdfghjkl
Denizedogru Bayan Üye 12 Tem 2011 #108 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? kapı çalsın ve kocaman bi sürmene pidesi getirilsin
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? kapı çalsın ve kocaman bi sürmene pidesi getirilsin
DeLiBeYaZiM Kayıtlı Üye 12 Tem 2011 #109 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? tlf calsa ve arayan kişi o olsaaa
EsmErr Bayan Üye 31 Tem 2011 #110 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? onun mutlu olduğunu duymak..
E Elmander Kayıtlı Üye 31 Tem 2011 #111 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Onunla buluşabileceğimi öğrenmek
BravehearTs Kayıtlı Üye 31 Tem 2011 #112 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? tanımadığım bi büyük dededen miras kaldı
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? tanımadığım bi büyük dededen miras kaldı
Bisquitte* Bayan Üye 1 Ağu 2011 #113 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Almanyadaki üni'ye yerlesmek
AySe^^ Bayan Üye 6 Ağu 2011 #114 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Pencereden bak.
Sevda'Lı Bayan Üye 6 Ağu 2011 #115 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? İş yarım gün eve gidebilirsiniz deseler . Ah ulan ah :M
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? İş yarım gün eve gidebilirsiniz deseler . Ah ulan ah :M
LityuM Bayan Üye 6 Ağu 2011 #116 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Geldim,kapıdayım.
Laviinya Bayan Üye 6 Ağu 2011 #117 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Vuslat tebrikler dostum ! Gossip Girl'de Başrol oynayacaksın !
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Vuslat tebrikler dostum ! Gossip Girl'de Başrol oynayacaksın !
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Ağu 2011 #118 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ösym tercih sonuçlarını yarın açıklayacak.
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ösym tercih sonuçlarını yarın açıklayacak.
OlDsToNeGirL Banned 6 Ağu 2011 #119 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ayrılmıslar kanki :O
A Adelia Bayan Üye 7 Ağu 2011 #120 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? İstanbula gitmene gerek kalmadı..