---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? xD Öğrenci affı
Buğra1 Kayıtlı Üye 26 Şub 2011 #21 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? xD Öğrenci affı
'Gülümse :D Prenses 26 Şub 2011 #22 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? mert geri geldiii
kalbinisinebak Bayan Üye 28 Şub 2011 #23 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Bodrum'a ışınlanmayı
Morfin Bayan Üye 28 Şub 2011 #24 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Mehmetten bi telefon gelse '' İzmitte şurdayım gel beni al. '' dese. : )))
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Mehmetten bi telefon gelse '' İzmitte şurdayım gel beni al. '' dese. : )))
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Şub 2011 #25 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Müjde artık gözlerini kapattığın gibi uyuyacaksın...
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Müjde artık gözlerini kapattığın gibi uyuyacaksın...
BravehearTs Kayıtlı Üye 28 Şub 2011 #26 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? 1 ay ömrün kaldı
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 Şub 2011 #27 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Ağustos geldi ve artık sen de hayatı sevmeyi öğreneceksin.
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Ağustos geldi ve artık sen de hayatı sevmeyi öğreneceksin.
perimsi Bayan Üye 28 Şub 2011 #28 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? sürpriz bi tlfn birisisinden hıh
'Gülümse :D Prenses 28 Şub 2011 #29 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ödevlerin hepsii bitti
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2011 #30 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? yarın okul yok.
'-DamLa Bayan Üye 1 Mar 2011 #31 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? aylardan agustos ~ sınavı kazandın ! ..
Deathalone Banned 1 Mar 2011 #32 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? ünvr kaldırlsın hahaha
Morfin Bayan Üye 1 Mar 2011 #33 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Yarın okul yokk.a
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Mar 2011 #34 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Uygulama sınavları kalktıııııı
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Mar 2011 #35 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Biyoloji yazılısı , tek konu : kaLıtım ! xD
---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Biyoloji yazılısı , tek konu : kaLıtım ! xD
gfB hasret Kayıtlı Üye 13 Mar 2011 #36 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? yArIN kİ eDbyT sıNvInIN İPTAl OlmASı
iSTiSNa Bayan Üye 14 Mar 2011 #37 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? babamin türkiyeye geLmesi..
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Mar 2011 #38 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Abim iyilesdigin duymak isterdim
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Mar 2011 #39 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? Fizik hocanız öldü.
'Gülümse :D Prenses 16 Mar 2011 #40 ---> Şuan'da Müjde Almak İsteseydiniz Neolmasını İsterdiniz? yaraına yanıma geliyorr