---> şuan ne düşünüonuz kanka'mı :/
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #646 ---> şuan ne düşünüonuz ok nilgün hiçbişi yapma ben gidiyorum senin canın sağolsun yanlışta anlasan canın sağolsun aramızda bağ gördüğün kişi hani nerde
---> şuan ne düşünüonuz ok nilgün hiçbişi yapma ben gidiyorum senin canın sağolsun yanlışta anlasan canın sağolsun aramızda bağ gördüğün kişi hani nerde
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #648 ---> şuan ne düşünüonuz sende imzamı okurmusun şuan tek düşündüğüm bu
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #653 ---> şuan ne düşünüonuz tuğba şu kankana bişi söle beni yanlış anladı ben onu sefioommnilgünümü
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #655 ---> şuan ne düşünüonuz ok bitanem nigüşümün başının ağrıdığını ve ilaç alması gerektiğini düşünüyom
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #659 ---> şuan ne düşünüonuz uFkk' Alıntı: Zor oLdu ama kank'nın gönLünü aldık xD Genişletmek için tıkla ... cevherimin beni sevmediğini düşünyom
---> şuan ne düşünüonuz uFkk' Alıntı: Zor oLdu ama kank'nın gönLünü aldık xD Genişletmek için tıkla ... cevherimin beni sevmediğini düşünyom
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #660 ---> şuan ne düşünüonuz Forumda bulunan bazı üyelerin benimle alay ettiklerini düşünüyorum