Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Gençler,Nasılsınız,Nasıl Keyifler ?

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]+
[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION]
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]+

[MENTION=173213]Coolumsu[/MENTION] [MENTION=172470]Fytch[/MENTION] ;

Arkadaşlar albüm yorumlaşmanızı buradan devam ettirmenizi rica ediyorum. :)

Ayrıca [MENTION=172470]Fytch[/MENTION] doğum tarihi değişimini gerçekleşmiştir.

Keyifli forumlar dilerim.

Tamam anladım Cuppa ile ilgili yorum yapmışım da..
Başka konularda sohbet etmek yasak mı? :)

Yeni üyeyim de kurallara yeni yeni alışıyorum hoşgörün biraz ^^

Tamam anladım Cuppa ile ilgili yorum yapmışım da..
Başka konularda sohbet etmek yasak mı? :)

Yeni üyeyim de kurallara yeni yeni alışıyorum hoşgörün biraz ^^

Forumda bulunan bütün oyunlarda alıntı yaparak sohbet ortamı kurmak veya geyik yapmak yasaktır.
Yeni üye olduğunuz ve kuralları tam bilmediğiniz için attığınız yorumları bu seferlik silmedim. Normal şartlarda alıntı yapılan yorumlar silinir .

Kurallara riayet ediniz lütfen keyifli forumlar dilerim :)

Forumda bulunan bütün oyunlarda alıntı yaparak sohbet ortamı kurmak veya geyik yapmak yasaktır.
Yeni üye olduğunuz ve kuralları tam bilmediğiniz için attığınız yorumları bu seferlik silmedim. Normal şartlarda alıntı yapılan yorumlar silinir .

Kurallara riayet ediniz lütfen keyifli forumlar dilerim :)

Peki daha dikkatli olurum. :)

Mübarek Cuma akşamında soruyorum size sevgili yetkilier... Bu gün bu konu başlığı altında paylaşımda bulunduğum yazıyı kaldırmadaki gerekçenizdeki usülsüzlük neydi ? Kurallar çerçevesinde bir paylaşımda bulunurken, acaba bunu silerler mi soru işaretini taşımak zorunda mıyız ? Nasıl bir saygısızlıktır bu anlatın yalvarırım !!! Aklı başında bir insanın hiçbir usüle aykırı olmayan paylaşımını SİLMEK NEDİR LÜTFEN AYRINTILI OLARAK AÇIKLAYIN ???

Yetlilerini nasıl kullanacağını bilmeyen kişi her kimse bu işi yapmasın. Artık bu gereksizliği kim yaptıysa o alınsın üzerine.

https://www.duslerforum.org/geyik-forum-amp-geyik-forumlari-10/geyik-fo...ot-643177.html

Konuya Yaptığınız Yorum ;

[MENTION=6440]DeRiN[/MENTION] sana göre kalite, maddiyat harici , bütün samimiyetini anlatan bir cümleye nasıl bir anlatım sunar ?

Konu sahibi olan arkadaşın yazdığınız mesajı konuyla alakalandıramaması nedeniyle silindi.

Size karşı herhangi bir kasıt vs yoktur. :eek:k:

Anlayışla karşılayacağınızı umudederim :dusistan:

Keyifli Forumlar :hi:

[MENTION=172470]Fytch[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri