Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Hayırlı ramazanlar , cümleten iyi akşamlar efendim :)

Unutuldum ama ben sizi unutamadım düslerforum :)

---> Cevap: ---> Cevap: Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Eyvallah kardeşim.İyi diyelim iyi olsun.İş hayatı işte.Aynen devam.Gündüzleri ramazan dolayısıyla zaten rölantide geçiriyor.Arada açabiliyorum forumu.İşten pek vaktim olmuyor.Ancak akşamları biraz vaktim oluyor.Ondada çoğunca kitap okuyorum.Arada hoşuma giden film olursa indirip izliyorum.Yani kısaca iş ve ev arasında geçen bir hayat :)

Senin hayat nasıl gidiyor? :)

Eyvallah kardeşim seninde hayırlı ramazanların olsun inşallah :)

Görüşmeyeli nasılsın nasıl gidiyor :)

Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Eyvallah kardeşim.İyi diyelim iyi olsun.İş hayatı işte.Aynen devam.Gündüzleri ramazan dolayısıyla zaten rölantide geçiriyor.Arada açabiliyorum forumu.İşten pek vaktim olmuyor.Ancak akşamları biraz vaktim oluyor.Ondada çoğunca kitap okuyorum.Arada hoşuma giden film olursa indirip izliyorum.Yani kısaca iş ve ev arasında geçen bir hayat :)

Senin hayat nasıl gidiyor? :)

Anladım kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun :)

Bende aynı şekilde sabah iş var 5'e kadar iş ile oyalanıyorum sonra eve gelip dinleniyorum iftar vaktine kadar :) Akşam genelde arkadaşlarla beraber birşeyler yapıyoruz geziyoruz yeme içme derken sahur vaktine yakın eve atıyorum kendimi günler öyle geçiyor.

Tabi bi aklımda forumda sürekli takip etmek gerekiyor malum reklam durumu çok oluyor bi elimizde forumda öyle çalkalanıp gidiyoruz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri