Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Arkadaşlar ben yeni üyeyim bunu demem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama burası teması güzel, üye sayısı çok kaliteli bir forum.. Normalde çok daha aktif çok daha ileri de, alexa sıralamaında çok daha yüksek de olması gerekir. Neden bu konumda olduğunu sorguluyor musunuz?

Ben her türlü kurallara uyarım uyumlu biriyim de, bu forum kurallarının bazılarını gerçekten aşırı abarttığınızı düşünüyorum. Sonuçta düzen olsun, seviye olsun da insanlar da soğmasın bu forumdan.. Sonuçta hepimiz buraya eğlencesine giriyoruz. Güzel bakit geçirmek için bulunuyoruz. Forum yüzünden kimse üzülmeyi hak etmez.

Arkadaşlar ben yeni üyeyim bunu demem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama burası teması güzel, üye sayısı çok kaliteli bir forum.. Normalde çok daha aktif çok daha ileri de, alexa sıralamaında çok daha yüksek de olması gerekir. Neden bu konumda olduğunu sorguluyor musunuz?

Ben her türlü kurallara uyarım uyumlu biriyim de, bu forum kurallarının bazılarını gerçekten aşırı abarttığınızı düşünüyorum. Sonuçta düzen olsun, seviye olsun da insanlar da soğmasın bu forumdan.. Sonuçta hepimiz buraya eğlencesine giriyoruz. Güzel bakit geçirmek için bulunuyoruz. Forum yüzünden kimse üzülmeyi hak etmez.

Sakin ol şampiyon xD

Alexa sıralaması ile söylediğin konuların bir alakası yok xD Gerçi bu konulardaki aşırı bilgili ve deneyimli yöneticimiz mert miydi mercanmıydı neydi o daha çok yardımcı olacaktır xD

Sakin olmakta fayda var xD Kurallar senelerdir böyle. Ben 2008'den beri bu foruma üyeyim emin ol önceki yasakları bilsen ve konulma nedenlerini görsen böyle demezdin xD

Hoşgeldin

---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Hocam,Merhabalar...Nasılsın,Keyifler nasıl ?
[MENTION=166811]mortal00[/MENTION]

Gençler,Merhabalar...Nasılsınız ?
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]+
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION]
[MENTION=152951]Heretic.[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+
[MENTION=158167]LiyA[/MENTION]

Valla abi nolsun, iyiyim. İzmir sıcağında evde vakit geçirmeye çalışıyorum.
Senin keyifler nasıl ?

Şükür Be hocam,Uzun Bir aradan sonra dün izin aldım işyerinden...Madencilik işleri malum yoğun...
Geçener de bir film izleme fırsatım oldu...EEEsana sormadan da olmaz...:D

Volvorine Nasıl Bir filmdir öyle :d ya :88:

Şükür Be hocam,Uzun Bir aradan sonra dün izin aldım işyerinden...Madencilik işleri malum yoğun...
Geçener de bir film izleme fırsatım oldu...EEEsana sormadan da olmaz...:D

Volvorine Nasıl Bir filmdir öyle :d ya :88:

Abi senin işin de zor be.

Valla abi haklısın, süper filmdi. Hikayesi olsun, görselliği olsun, diğer örneklerinden çok farklı oluşu olsun ve özellikle de oyunculukları olsun (bence Oscar adaylığını hak eden oyunculuklar vardı) tek kelimeyle harikaydı.

Abi senin işin de zor be.

Valla abi haklısın, süper filmdi. Hikayesi olsun, görselliği olsun, diğer örneklerinden çok farklı oluşu olsun ve özellikle de oyunculukları olsun (bence Oscar adaylığını hak eden oyunculuklar vardı) tek kelimeyle harikaydı.

yaşlı volvorene filmin başında,
zencileri arabanın jantını çizdiler diye neler yaptı öyle...Tabi Chrysler olunca işler değişiyor değl mi :192:

üstat,Hep spesifik bir o kadar da spontane eylemler içerisin de karşışılaşıyoruz...Anladık Mesleğinizi çok seviyorsınuz...Lakin İnsan ARA da bir selam vermez mi ya hu :192:
[MENTION=170249]demirdoven[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri