" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silencio

Kayıtlı Üye
13.06.2012 - Çarşamba

Saat 8:00'da kalktım. O kadar zor geldi ki anlatamam. Alışmıştım geç kalkmaya. Okuldan emekli olunca vede çalışmayınca ister istemez geç kalkmaya alışıyor insan. Zor gelmişti. Mırıldandım biraz içimden.

Kahvaltı yaptım, hazırlandım ve arkadaşlarımla buluşmak üzere yola çıktım.

LYS sınav yerlerimize bakmak için Pamukkale Üniversitesi'ne gidecektik. Amacımız öğlen sıcağına kalmadan geri dönmekti. Ama öyle olmadı tabiki. Otobüsle çevre yolunda ilerlerken otobüs bozuldu. (Denizlimizde çevre yolu askeriyenin içinden geçer.) Çevre yolunun tam ortasındaydık. Yol yayalara kapalı olduğu için inip yürüyemiyorduk. Sağolsun belediyemiz takviye otobüsünü yarım saat sonra gönderdi. Saat 10:30 olmuştu bile.

Neyse ben buluşma yerine tam 45 dakika geç gittim :) (Tamamen belediyenin suçu :D )

Üniversitenin kapısından içeri girdiğimizde saat 11:30 du :D İnanılmaz bir sıcak vardı :( :160:

4 Kişiydik. Hepimiz 3 er sınava girecektik. Tam 5 fakülte gezdik :) Kampüste ayak basmadık yer bırakmadık :D (Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu ve İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi :D )

Ben PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfisinde girecektim sınava :D Şansıma 3 sınavda aynı fakülte ve aynı salon çıkmıştı :D Sınav yerimide beğendim :) Sıralarda iyi... Uyumak için ideal :D

Sonra kendimizi bulduğumuz ilk parka attık :(

Ben haziran ayında böyle bir sıcak görmemiştim...

Resmen kışı özledim...

Aralık ayına dönsek. Güneşin yakmadan ısıttığı o güzel günlere :) Ne güzel olur du :)

Eve giderken otobüste 'O'nu gördüm... :67:

Uzun zamandır unutmaya çalışıyodum. Hatta unutuğuma bile inanmıştım... Taki onu yeniden görene kadar...

Merhaba bile diyemeden indi otobüsten...

Aşkların en kötüsüdür Platonik olanı... Bunu bugün bir kez daha anladım...

İlk okulda arkadaşlarım "Üzülme lisede bir çok kız tanıyacaksın onuda unutur gidersin" dediler... Lisede sadece 1 kişi ile çıktım ama 'O'nu unutamadığım için ayrıldım !

Lisedeki arkadaşlarım "Oğlum boşver üniversitede bir sürü kız tanıyacaksın. Unutursun merak etme" diyolar. Umarım bu sefer haklı çıkarlar...

Neyse bugünde böyle bitti işte... Diğer günlerden tek farkı dışarı çıkmış olmamdı :)

Bugünü en iyi anlatan şarkı;

Hiç kimse olmadı senin gibi,
Hiç kimse gelmedi bilirim gelmeyecek...
İsterdim kalmasın kaldığı gibi,
Ama ''amalar'' yasak bize,
''Keşkeler'' kilitli...
Kimse olmadı senin gibi,
Hiç kimse olmadı...

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Özgür'ün Günlüğü :)

Hayırlı olsun günlüğün :)

Ayrıca ben diyim sana, dost acı söyler.

'unutamazsın'

Alıcam hesabını sonra ona göre , devamını bekliyoruz :R

14.06.2012 - Perşembe

Çok sıkıcı bir gündü.

Sabahın köründe kaktım yine :( Öğleye kadar tek yaptığım film izlemekti.

Öğleden sonrada sohbet, muhabbet bu saati ettik işte...

Bugün okulu özlediğimi fark ettim :( Hiç böyle bir hisse kapılacağım aklıma gelmezdi :)

Her sabah gerek müdürün gerekse müdür yardımcılarının yaptığı yarım saatlik duyuruları özledim :(

Genelde ilk derslerde yastık niyetine kullandığım sıramı özledim...

Arkadaşlarımı özledim...

Gırgır şamatayı özledim...

Fizikçinin her derse girdiğinde "Çocuklar başım çok ağrıyo lütfen ses yapmayın." yada "Gençler boğazım çok ağrıyo ses çıkarmayın yoksa duyamazsınız." demesini özledim.

Biyolojiciye her ders yaptığımız o iltifatları özledim :( Bknz; "Hocam bugün çok güzel olmuşsunuz." (Biz yalakalık yapmayız :D )

Kimyacıya her hafta ısmarlatıp içtiğimiz o çayları özledim :( Kimyacıyıda tabi :)

Matematikçinin bizi azarlamasını özledim...

Bedencinin her beden dersinde yaptığı isyanı özledim :( Bknz; "Oğlum siz niye eşofman getirmiyorsunuz ?" :(

Boş geçen edebiyat derslerini özledim...

Uyumaktan gözlerimin şiştiği ingilizce dersini özledim...

Muhabbetin tavan yaptığı rehberlik derslerini özledim...

Kantinciyle yaptığımız atışmaları özledim...

Can kulağıyla dinlediğimiz Din kültürü hocamı özledim...

Bi ara ölümden döndüğüm elektirik derslerini özledim...

Tolga hocayı özledim...

Ne yapacağımızı şaşırdığımız 1 saatlik öğle arasını özledim :(

Beklediğimizde bir türlü gelmeyen 7 numaralı otobüsü özledim :(

Ne kadar şey özlemişim ben ya....

En çok ta "O"nu özledim tabi...

Neyse işte bür gün daha böyle bitecek...

Umarım yarın bugünkü kadar sıkıcı olmaz...

Bu arada LYS 1'e sonra 2 gün :(

Bu günün şarkısı;

:( :(

Nerdeyse bana bile özleteceksin liseyi :pp

Ya şaka bi yana şimdi böyle düşünüyosun ama yaz bitsin özlemekten vazgeçeceksin emin ol. Daha sonra bütün o sevdiğin arkadaşlarının bir bir ne mal olduğunu anlayacaksın hepsini sevmekten vazgeçeceksin. Lys ye gelince bence 2 yıllık da olsa bu yıl git kurtul. Seneye bunalımlara girersin benden söylemesi (tecrübe konuşuyor xD).

Ve unutmadan her zaman yaz beğendim yazı tarzını :Ü

Nerdeyse bana bile özleteceksin liseyi :pp

Ya şaka bi yana şimdi böyle düşünüyosun ama yaz bitsin özlemekten vazgeçeceksin emin ol. Daha sonra bütün o sevdiğin arkadaşlarının bir bir ne mal olduğunu anlayacaksın hepsini sevmekten vazgeçeceksin. Lys ye gelince bence 2 yıllık da olsa bu yıl git kurtul. Seneye bunalımlara girersin benden söylemesi (tecrübe konuşuyor xD).

Ve unutmadan her zaman yaz beğendim yazı tarzını :Ü

:D İçimi rahatlattın ya sağol :) 2 senelik düşünmüyodum, ama bu dediğini düşünecem :D

Teşekkür ederim fırsat buldukça yazmaya çalışacağım :)

Ah bu hasret..

Yine döktürmüşsün Özgürcüm , ne kadar 'ben de özledim' desem de seninki kadar olmucak biliyorum, geri dönüşü yok çünkü artık lise hayatı sonlandı, bense daha seneye de görcem

Ama arkadaşlarınla iletişiminizi koparmamaya özen gösterirseniz, geçirecek çook güzel zamanlarınız olur.

Umuyorum ki üni.yi kazancaksın, sen akıllı birisin, yeter ki iste :)

Paylaşımlarının devamını bekliyoruz :)

Güzel yazmıssın.. platonik ask bende en güzeli :) umarım hersey gönlünce olur..

Ah bu hasret..

Yine döktürmüşsün Özgürcüm , ne kadar 'ben de özledim' desem de seninki kadar olmucak biliyorum, geri dönüşü yok çünkü artık lise hayatı sonlandı, bense daha seneye de görcem

Ama arkadaşlarınla iletişiminizi koparmamaya özen gösterirseniz, geçirecek çook güzel zamanlarınız olur.

Umuyorum ki üni.yi kazancaksın, sen akıllı birisin, yeter ki iste :)

Paylaşımlarının devamını bekliyoruz :)

4 sene nasıl geçti anlamadım... Keşke şu liseyi 1 sene daha uzatsalardı diyorum içimden (Bunu nasıl diyorum, valla bende inanamıyorum kendime :D )

Çoğu arkadaşımla irtibatımı istenmeyen olaylar yüzünden 10. sınıfta kopardım zaten :( Geri kalanı ilede ölene kadar birlikte olacağım inşallah :)

Umarım kazanabilirim :) İstiyorum bakalım hayırlısı :)

Teşekkür ederim okuduğun için devamıda gelir inşallah :)

15.06.2012 - Cuma

Güzel bir gündü :)

Uzun süre sonra bugün "Nasılsın?" diye soranlara gerçekten 'iyiyim' diyebiliyordum...

Bugün gerçekten iyiydim...

Tabi bu "İyiyim"in arkasında da bir sürü dert, tasa, sıkıntı, sorun, keder, üzüntü var...

Ama geçtiğimiz günlere nazaran bugün çok daha iyiyim...

Daha kötü olduğum günleri hatırladıkça ve başkalarının durumlarını gördükçe daha da iyi olduğu anlıyorum...

Aslında ben iyi olmakla kötü olmak arasındaki o çizgideyim. Nötrüm…

En ufak bir haberle iyi yada kötü olabilirim… Bu yüzdende genelde kötü oluyorum…

Yaşadığım mutlulukların %85’i hüzünlerden bozma mutluluklar…

Başkalarının da mutlu olması beni de mutlu ediyo açıkçası…

Neyse umarım bir gün gerçekten iyi olabilirim :)

Bugün İstanbul’dan aile dostlarımız geldi. 2 Gün kalacaklar daha sonra Siirt’te gidecekler. Aslında doğrusunu söylemek gerekirse gelmelerine pek sevinmedim. Kızlarını hiç sevmem. Sürekli tartışıyoruz. O siyah ben beyaz. Bir türlü anlaşamıyoruz. :160:

Neyse bugün sabahtan bi Denizli turu yaptık onlar için. Çınar, Çamlık, İncillipınar falan derken öğlen eve geldik. Sonra onlar Pamukkaleye gittiler bende evde çocuk baktım :( Çok kötü bişey bu ufaklıklarla uğraşmak… :19:

Onun dışında sınav giriş belgelerimi çıkarttım :(

Yarın sabah saat 10:00’da LYS 1 (Matematik - Geometri) sınavı var…

Stres bastı beni :(

Sayısal ve ya eşit ağırlıkla ilgili bir bölüm tercih etmeyi düşünmüyorum ama yinede strasss tavan yaptı. Matematikte böyleyse asıl önemli olan edebiyat ve tarih sınavlarına nasıl konsantre olucam bilmiyorum ::179:

Tabi soracaksınız neden giriyorsun o zaman matematik sınavına diye :)

Haklısınız :) Aslında girmeyi düşünmüyordum ama öğretmenlerim bir sayısal bölüm öğrencisinin bu sınava mutlaka girmesi lazım filan derken işte yarın giricem :) Ya gaza geldimde başvuru yaptım bu sınava yada beni hipnotize ettiler :D

İkisinden biri… Çünkü ne limitten, ne türevden ne integralden, ne trigonometriden nede karmaşık sayılardan anlıyorum :(

Yarın ki sınavda açıkçası izin verirlerse uyumayı düşünüyorum :D :pp Ama sanırım bunu yapamam :)

Yarın sınav salonuna, sınav kağıdımdan daha çok bakacağım için eve gelince AutoCad programı ile çizmeyi düşünüyorum :D

Şaka bi yana inşallah güzel bi sınav geçiririm :)

Sınav yüzünden bugün erken yatmak zorundayım. Ve tabikide erkekn kalkmak zorundayım. İkiside bana ters…

Ayrıca bugün yine “O”nu gördüm çamlıkta :) Bu sefer merhaba diyebildim en azından :D Kısada olsa konuştuk. Ama yinede ona söylemek istediklerimi söyleyemedim… İyi ve mutlu olduğunu öğrendim buda beni mutlu yaptı haliyle :)

Neyse inşalalh bir daha ki sefere :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim…

Yarın ki sınav için bana şans dileyin :pp

Görüşmek üzere…

Günün Şarkısı ;

“Çok zor bazen
Avaz avaz susmak!
Saklanmak kendine
Kendinden vazgeçmişken

Çok zor bazen
'Belkiler' biriktirmek
Ve sana tutunmak
Hem de sana rağmen…”

15.06.2012 - Cuma

Güzel bir gündü :)

Uzun süre sonra bugün "Nasılsın?" diye soranlara gerçekten 'iyiyim' diyebiliyordum...

Bugün gerçekten iyiydim...

Tabi bu "İyiyim"in arkasında da bir sürü dert, tasa, sıkıntı, sorun, keder, üzüntü var...

Ama geçtiğimiz günlere nazaran bugün çok daha iyiyim...

Daha kötü olduğum günleri hatırladıkça ve başkalarının durumlarını gördükçe daha da iyi olduğu anlıyorum...

Aslında ben iyi olmakla kötü olmak arasındaki o çizgideyim. Nötrüm…

En ufak bir haberle iyi yada kötü olabilirim… Bu yüzdende genelde kötü oluyorum…

Yaşadığım mutlulukların %85’i hüzünlerden bozma mutluluklar…

Başkalarının da mutlu olması beni de mutlu ediyo açıkçası…

Neyse umarım bir gün gerçekten iyi olabilirim :)

Bugün İstanbul’dan aile dostlarımız geldi. 2 Gün kalacaklar daha sonra Siirt’te gidecekler. Aslında doğrusunu söylemek gerekirse gelmelerine pek sevinmedim. Kızlarını hiç sevmem. Sürekli tartışıyoruz. O siyah ben beyaz. Bir türlü anlaşamıyoruz. :160:

Neyse bugün sabahtan bi Denizli turu yaptık onlar için. Çınar, Çamlık, İncillipınar falan derken öğlen eve geldik. Sonra onlar Pamukkaleye gittiler bende evde çocuk baktım :( Çok kötü bişey bu ufaklıklarla uğraşmak… :19:

Onun dışında sınav giriş belgelerimi çıkarttım :(

Yarın sabah saat 10:00’da LYS 1 (Matematik - Geometri) sınavı var…

Stres bastı beni :(

Sayısal ve ya eşit ağırlıkla ilgili bir bölüm tercih etmeyi düşünmüyorum ama yinede strasss tavan yaptı. Matematikte böyleyse asıl önemli olan edebiyat ve tarih sınavlarına nasıl konsantre olucam bilmiyorum ::179:

Tabi soracaksınız neden giriyorsun o zaman matematik sınavına diye :)

Haklısınız :) Aslında girmeyi düşünmüyordum ama öğretmenlerim bir sayısal bölüm öğrencisinin bu sınava mutlaka girmesi lazım filan derken işte yarın giricem :) Ya gaza geldimde başvuru yaptım bu sınava yada beni hipnotize ettiler :D

İkisinden biri… Çünkü ne limitten, ne türevden ne integralden, ne trigonometriden nede karmaşık sayılardan anlıyorum :(

Yarın ki sınavda açıkçası izin verirlerse uyumayı düşünüyorum :D :pp Ama sanırım bunu yapamam :)

Yarın sınav salonuna, sınav kağıdımdan daha çok bakacağım için eve gelince AutoCad programı ile çizmeyi düşünüyorum :D

Şaka bi yana inşallah güzel bi sınav geçiririm :)

Sınav yüzünden bugün erken yatmak zorundayım. Ve tabikide erkekn kalkmak zorundayım. İkiside bana ters…

Ayrıca bugün yine “O”nu gördüm çamlıkta :) Bu sefer merhaba diyebildim en azından :D Kısada olsa konuştuk. Ama yinede ona söylemek istediklerimi söyleyemedim… İyi ve mutlu olduğunu öğrendim buda beni mutlu yaptı haliyle :)

Neyse inşalalh bir daha ki sefere :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim…

Yarın ki sınav için bana şans dileyin :pp

Görüşmek üzere…

Günün Şarkısı ;

“Çok zor bazen
Avaz avaz susmak!
Saklanmak kendine
Kendinden vazgeçmişken

Çok zor bazen
'Belkiler' biriktirmek
Ve sana tutunmak
Hem de sana rağmen…”

Konun hayırlı olsun, hep güzellikler yaşamanı ve bizimle paylaşmanı dilerim.

Başarılar canım inanıyorum ben güzel geçcek , sıkma canını hiç :)

Haber konusu açmıştım bol balık tüketmeliymiş diye, yemişsindir umarım :pp

Konun hayırlı olsun, hep güzellikler yaşamanı ve bizimle paylaşmanı dilerim.

Teşekkür ederim sağol :)

Başarılar canım inanıyorum ben güzel geçcek , sıkma canını hiç :)

Haber konusu açmıştım bol balık tüketmeliymiş diye, yemişsindir umarım :pp

Teşekkürler canım :) Umarım güzel geçer... sağol...

Evet gördüm o konuyu ama balık sevmem ben :D Yemedim ama faydası dokunacaksa yarın yiyebilirim... :)

önleclikle Günlügün Hayirli olsun .

Anladigim kadariyla cok duygusal birisin en ufak seyden mutlu olabiliyorsun ama bu aninda senin isin degisebiliyor ..... Sanirim uzun zamandir kederlisin üzüntülüsün , tasalisin . Hayat o kadar cok kisa kisa ki üzülmeye tasalanmaya ve kederlenmeye degmez .

" O " nu gördüm diye yazmisin bence en kisa zamanda gene karsilasdiginda ona kendi hisslerinden bahsetmelisin .

tesekürler bize gününü Paylasidgin icin ....

önleclikle Günlügün Hayirli olsun .

Anladigim kadariyla cok duygusal birisin en ufak seyden mutlu olabiliyorsun ama bu aninda senin isin degisebiliyor ..... Sanirim uzun zamandir kederlisin üzüntülüsün , tasalisin . Hayat o kadar cok kisa kisa ki üzülmeye tasalanmaya ve kederlenmeye degmez .

" O " nu gördüm diye yazmisin bence en kisa zamanda gene karsilasdiginda ona kendi hisslerinden bahsetmelisin .

tesekürler bize gününü Paylasidgin icin ....

Teşekkkür ederim sağol...

Evet burcumun özelliği, çok duygusalım... Bu kısa ama çok kısa hayatta üzülmeye kederlenmeye değmez ama yinede elimden bişey gelmiyor :(

çok uzun zamnadır ona hislerimi söylemeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor... Cesaret edemiyorum. Korkuyorum... Umarım uygun bi zamanda söyleyebilirim :)

Rica ederim. Okuduğun ve düşüncülerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim...

16.06.2012 - Cumartesi

Bugün 7:00 kaldırdı annem; “Hadi kalk sınava geç kalıcaksın.” diyerek dürtüyordu. Korkuyla fırladım yataktan. Saat ise 7 idi…

Sınav 10:00 başlayacaktı ve ben çalar saati 8:00 e kurmuştum. Ama annem yine sabahın köründe kaldırıyordu beni.

Kahvaltı yapamadım. Stresten mi bilmiyorum ama hiç bişey yiyemedim.

Saat 8:15’te çıktık evden… Çok erken diye düşünüyodum. Ama trafiği görünce fikrim değişti. Hatta bi ara sınava yetişemeyeceğimi bile düşündüm :)

Saat tam 9:00’da Pamukkale Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesinin önündeydik…

Geç kalmadığımız için mutluydum… Çünkü bi ara trafik resmen durmuştu…

Neyse 9:15’te öğrencileri içeri almaya başladılar. Ben 9:35’te girdim içeri. Girişte biraz problemler oldu. Kemerim dedektörlerde öttüğü için didik didik arandım. Neyse salonu girdim. Sanırım bi 5 dk yerimi aradım :D Çok umutsuzdum. Çabucak çıkıp gitmeyi düşünüyodum sınavdan…

Ve saat 10:00… Sınav başladı… Şaşırmıştım… Çünkü ilk sorular kolaydı ve ben yapabiliyordum :D Tabi 10 soru çözdüm ve tıkandım ama genel olarak matematik beklediğimden iyi geçmişti…

11:20’te Geometri sınavına başladık. Geometriden anlarım biraz :pp :D

Sonuç olarak çok kötü geçmesini beklediğim sınav gayet iyi geçti. Tabi matematiğin bi önemi yok. Sadece kendimi göstermek için girdim bu sınava… (Kötü geçseydi böyle demezdim :D )

Sınavdan çıkınca sümerpark’a alışverişe gittik :D Güzel bi gündü :D

Ayrıca Denizli Gençlik Merkezinden aradılar :) 26 Haziran’da Kayseri’ye geziye gidiyorum :D 29 Haziranda geri döneceğiz 30 Haziran’da da Bursa’ya düğüne gidicem. Bursa’ya gitmeye bilirim tabi daha belli değil ama gidersem de çok güzel olacak :D

Yarın LYS 4 var :) Kendime en çok güvendiğim sınav bu :) Tarih, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji Ve Felsefe :D Umarım bana olan güveni boşa çıkarmam :D

Neyse bugün daha fazla uzatmak istemiyorum :) Okuduğunuz için teşekkürler :) Kandiliniz mübarek olsun :)

Görüşmek Üzere :)

Günün Şarkısı;

Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz
Bu matematik bizi kandırıyor hocam
Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar
Hesaplar tutmaz
Tutmaz hocam!

Ve Bursa'ya giderken de Manisa'ya uğrucaksınıııızz :pp

Tebrik ederim, yarın için de başarılar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri