---> Seyir Defteri ' Yolculuk Vakti '
:R Anladım Canım . Yok Saçmaladın Estğ. Bilmem Devamlı Olarak Görüşüyoruz. Fırsat Buldukça .
Ben Öyle Biri Görecek , Şuradan Şu Çıkacak Diye Endişelere Kapılmıyorum Genelde de Akraba vs gören Olmuyor. Doğru Milletin Ağzı Torba Değil ki Büzesin..
Ama Bizim Durumu Aileler Biliyorlar. Ondan Rahatız Sanırım Birazda Yaşın Verdiği Bir Artı Var :love01:
hahaha
inşallah canım
Yemin ediyorum siz böyle yazıyorsunuz ya kıskanıyorum ya. Bizim 8 ay oldu bir gün böyle gezip tozmadık. Kimse görmüyor mu aileden akrabalardan ya? Komik gelebilir sorum ama biz her gün okulda yan yanaydık fakat dışarda gezmedik hiç gezmememize rağmen akrabalarıma haber uçurmuşlar dedikoducu halkımız. Neyse iyice saçmalamadan gidiyorum ben. Allah sizi hiç ayırmasın ve her gün yazın takipçinizim :eda:
:R Anladım Canım . Yok Saçmaladın Estğ. Bilmem Devamlı Olarak Görüşüyoruz. Fırsat Buldukça .
Ben Öyle Biri Görecek , Şuradan Şu Çıkacak Diye Endişelere Kapılmıyorum Genelde de Akraba vs gören Olmuyor. Doğru Milletin Ağzı Torba Değil ki Büzesin..
Ama Bizim Durumu Aileler Biliyorlar. Ondan Rahatız Sanırım Birazda Yaşın Verdiği Bir Artı Var :love01:
ben şahitleriyim sürekli görüyorum bende istiyorum
hahaha
inşallah canım