---> Seyir Defteri ' Yolculuk Vakti '
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION]
Evet Etrafımda Sevilirim Kolay Anlaşırım. Zıt Kişilerle Mesafeliyimdir.
Evet Monotonluktan nefret ediyorum.. çok doğru
hemen hemen her etkinliğe katılmaya çalışıyorum şu sıra özellikler çok yoğun günler geçiriyorum .. ders çalışmam lazım vakit bile bulamıyorum :s
Dobralık var evet lafımı esirgemem. Ukalalıkta var Ruh halim Boşuna Küstah değil. Sivri dil oda mevcut. aslında tatlı dilliyimdir ama yapılanlar karşısında sivri dille laf sokarım :R.
Bu Sektör olayı işi bozdu sadece eğitim sektöründe çalıştım ben ücretli öğretmen olarak.. Öz güven tavanlarda
Yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmam.. söylenen sözleri unutmam.. evet küçük şeyler mutluda ediyor moralde bozuyor
Evet Keşkelemeyi sevmem ama doğru..İnşallah bundan sonrası güzel şeyler beni bekliyor bende öyle düşünüyor ve inanıyorum..
hayırlısı :R
hımm.. pek önemli bir rahatsızlık olmadı aslında en son babam ameliyat olmuştu parmağından o kadar oda estetikti
Çevremde Çok Fazla İnsan Var Evet Ama Dostum Dediklerim 5 Parmağı Geçmez.
İşle ilgili galiba bu .. İnşallah Güzel Olur.
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ;
Evet .. Ama Öyle Herkese Değil .. Canımı Yakanlar Oldu Onlara Etmişimdir .. Öyle Allah Belasını Versin Tarzında Bir Beddua Değil Ama .. Şöyle dedim hep
Helalliğimi Almadan Son Nefesini Veremesin.. Bana Yapılanı Görmeden de Ölmesin.
Teşekkür Ederim Canım benim sağolasın kırmadın baktın .. çok sağol
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION]
Genel olarak insanlara kendini sevdirebiliyorsun .Herkesle kolayca anlaşabiliyosub . Sadece senin karakterine zıt olan insanlara karşı aradaki mesafeyi koruyosun .
Evet Etrafımda Sevilirim Kolay Anlaşırım. Zıt Kişilerle Mesafeliyimdir.
Kendini yenilemeyi seven biri olarak çıkmışsın burda . Yeni şeyler öğrenmek keşfetmek seni mutlu ediyo . Monotonluktan nefret ediyosun sana göre değil yenilikten farklılıktan eğlenceden yanasın . Bu yüzden herşeyden çok çabuk sıkılabiliyosun bazen .
Evet Monotonluktan nefret ediyorum.. çok doğru
Çok sosyal biri olarak görüyorum .Her türlü sosyal etkinliğe elinden geldiğince katılmaya çalışıyosun
hemen hemen her etkinliğe katılmaya çalışıyorum şu sıra özellikler çok yoğun günler geçiriyorum .. ders çalışmam lazım vakit bile bulamıyorum :s
Biraz dobralık var sende neyse o direk insnaların yüzüne söyleyebiliyosun . Biraz ukalaluk biraz bilmişlik var Sivri dilde mevcut xD Büyük ihtimalle iş yaş******* kaynaklanıyo bir çok sektörde çalışmışsın hatta bazılarında çalışamamışsın Kendini tam olarak bulamamışsın yani ben şuyum diyememişsin . Ama tecrübe edinmişsin her ortama ayak uydurmaya çalışmışsın . Bu yuzden özgüven sorunun yok yüksek çıkmış baya .
Dobralık var evet lafımı esirgemem. Ukalalıkta var Ruh halim Boşuna Küstah değil. Sivri dil oda mevcut. aslında tatlı dilliyimdir ama yapılanlar karşısında sivri dille laf sokarım :R.
Bu Sektör olayı işi bozdu sadece eğitim sektöründe çalıştım ben ücretli öğretmen olarak.. Öz güven tavanlarda
Bi taraf siyah bi taraf beyaz çıkmış falında yani sana yapılan ne iyiliği ne kötülüğü unutmuşsun .Hassas bi yapın var .Küçük şeylerle mutlu olabildiğin gibi en ufacık şeyde hemen moralin bozulabiliyo .
Yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmam.. söylenen sözleri unutmam.. evet küçük şeyler mutluda ediyor moralde bozuyor
Pişmanlıkların var geçmişe dair keşke yapmasaydım dediğin bi kaç olay gözüküyo özellikle duygusal anlamda . Aşmışsın bazı şeyleri yeni bir sayfa açmışsın karar vermişsin o yolda ilerlemeye . Ve bu yol bembayaz aydınlık ve ferah bu yoldan kesinlikle şaşma derim ben. Geçmişe takılı kalma olan olmuş hatalar yapılmış ama önemli olan şimdi o hataları düzeltme vakti. Bi de sanırım insanların etkisinde çok kalıyosun arkadaş çevrenin falan kendi kararını kendin ver net ol derim ben arkadaş çevresi bi yere kadardır sonuçta hayat senin hayatın .
Evet Keşkelemeyi sevmem ama doğru..İnşallah bundan sonrası güzel şeyler beni bekliyor bende öyle düşünüyor ve inanıyorum..
3 tane kısa mesafeli yol gözüküyo sana birinin önü kapanmış ikisi açık .
hayırlısı :R
Şu anda ailende ya da sende herhangi bir sağlık sorunu gözükmüyo haneniz temiz çıkmışş .Ama önceden yaşanmış olan kısa süreli bi sağlık sorunu olmuş olabilir biraz sarsmış sizi maddi ve manevi açıdan eğer olduysa tabi .
hımm.. pek önemli bir rahatsızlık olmadı aslında en son babam ameliyat olmuştu parmağından o kadar oda estetikti
Biraz kalabalık bi arkadaş çevren var . Ama gerçekten güvenip samimii olduğun kişiler sayılı.
Çevremde Çok Fazla İnsan Var Evet Ama Dostum Dediklerim 5 Parmağı Geçmez.
Bir kaç kişiyle yüz yüze ya da telefonda görüşmeler yapabilirsin biraz önemli mevzular gibi gözüküyo hayatını etkileyecek kararlar alabilirsin özellikle şu sıralar .
İşle ilgili galiba bu .. İnşallah Güzel Olur.
Son olarak bir sorum olacak hiç birine ya da birilerine beddua falan ettin mi bunun cevabını verirsen ona göre bi yorumda bulunucam ?
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ;
Evet .. Ama Öyle Herkese Değil .. Canımı Yakanlar Oldu Onlara Etmişimdir .. Öyle Allah Belasını Versin Tarzında Bir Beddua Değil Ama .. Şöyle dedim hep
Helalliğimi Almadan Son Nefesini Veremesin.. Bana Yapılanı Görmeden de Ölmesin.
Evet canım benim söyleyeceklerim bu kadar .Umarım azda olsa tutturabilmişimdir :R
Teşekkür Ederim Canım benim sağolasın kırmadın baktın .. çok sağol
Son düzenleme: