---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bitanem Veya Tubişiim :R
BadMatmazel توغبه Prenses 25 Ara 2013 #81 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bitanem Veya Tubişiim :R
Bisquitte* Bayan Üye 26 Ara 2013 #82 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? ismimle
Apocrypha Bayan Üye 27 Ara 2013 #83 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Mervem demesini tercih ederdim. Gerçi sevgilim yok bu soruyu cevaplamam saçma oldu.
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Mervem demesini tercih ederdim. Gerçi sevgilim yok bu soruyu cevaplamam saçma oldu.
parasite Kayıtlı Üye 27 Ara 2013 #84 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? kuşum ... xD
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 6 Ocak 2014 #85 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Size ne yahu )
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 10 Şub 2014 #86 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Diğer, deli yarim demesini çok özledim
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Diğer, deli yarim demesini çok özledim
yesil83 Bayan Üye 10 Şub 2014 #87 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bana bir cok sekilde hitap ediyor. Biricik diye hitap etmesi hosuma gidiyor. Genelde gulum ve hayatim der.
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bana bir cok sekilde hitap ediyor. Biricik diye hitap etmesi hosuma gidiyor. Genelde gulum ve hayatim der.
Fth93 Kayıtlı Üye 10 Şub 2014 #88 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Sevdiğim iyidir