---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? meleğim (:
ashli Bayan Üye 13 Mar 2010 #21 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? meleğim
FairyCommand Bayan Üye 15 Mar 2010 #22 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Meleğim .
Buğra1 Kayıtlı Üye 15 Mar 2010 #23 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Kuşum xD
sıpsévdyy Banned 25 Mar 2010 #24 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? çik0LaTaMm. . .(=
N.Ü # Bayan Üye 31 Mar 2010 #25 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Hayatım... ahh
AySe^^ Bayan Üye 4 Tem 2010 #26 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Gülüm,meleğim,bebegim,kadınım,ayşamm Diye hitap etmesinden hoşlanır/dım.
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Gülüm,meleğim,bebegim,kadınım,ayşamm Diye hitap etmesinden hoşlanır/dım.
ediSs Kayıtlı Üye 4 Tem 2010 #27 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Herşeyim
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Tem 2010 #28 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Resim Www.Duslerforum.ORG Tarafından Küçültülmüştür,Orjinal Boyuta Dönmek için Tıklayın.772x343.
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Resim Www.Duslerforum.ORG Tarafından Küçültülmüştür,Orjinal Boyuta Dönmek için Tıklayın.772x343.
L lethe#2 Bayan Üye 4 Tem 2010 #29 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? hatun'um
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 4 Tem 2010 #30 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Resim Www.Duslerforum.ORG Tarafından Küçültülmüştür,Orjinal Boyuta Dönmek için Tıklayın.772x343. Genişletmek için tıkla ...
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Resim Www.Duslerforum.ORG Tarafından Küçültülmüştür,Orjinal Boyuta Dönmek için Tıklayın.772x343. Genişletmek için tıkla ...
` GüLşah Bayan Üye 4 Tem 2010 #31 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? bebeğim hayatım ömrüm çiçeğim
` βэγzα ' Banned 4 Tem 2010 #32 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Gülüm,Hayatım,Herşeyim,Bebeğim,Bitanem ..
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Gülüm,Hayatım,Herşeyim,Bebeğim,Bitanem ..
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Tem 2010 #33 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Aşkım , Balım , Hayatım , Herşeyim , Bitanem , Meleğim , Bebeğim .. Son düzenleme: 4 Tem 2010
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Aşkım , Balım , Hayatım , Herşeyim , Bitanem , Meleğim , Bebeğim ..
HèL¡N Bayan Üye 4 Tem 2010 #34 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Asi Ruh' Alıntı: Ne Konuydu Be Genişletmek için tıkla ... AyNn...hahaha
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Asi Ruh' Alıntı: Ne Konuydu Be Genişletmek için tıkla ... AyNn...hahaha
cluee Bayan Üye 9 Tem 2010 #35 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bebeğim
ultra_merve Bayan Üye 24 Tem 2010 #36 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? sevgilim ve askm demesini ..
Dream HunteR Banned 24 Tem 2010 #37 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Herşeyim,Kocacığım - dı .
ashli Bayan Üye 24 Tem 2010 #38 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bebeğim..
` 3dw4Rd.xL ~# Banned 24 Tem 2010 #39 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Herşeim & a$kım ♥ =)
aÇeLya Bayan Üye 24 Tem 2010 #40 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Aşkım ßitanem hayatm ßeßeğim meLeğim herşeyim hatunum xD
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Aşkım ßitanem hayatm ßeßeğim meLeğim herşeyim hatunum xD