---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Tabiki bebegim :D
T Tommy_ Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #41 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Tabiki bebegim
~..ÇiKoLaTa..~ Bayan Üye 1 Ağu 2010 #42 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? hiçbiri PrEnSeSiMMm
Deathalone Banned 1 Ağu 2010 #43 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? bitanem askım hayatım herseyim
Tox'e Bayan Üye 10 Ağu 2010 #44 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bitanem.
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #45 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bitanem
NefeSiim Bayan Üye 12 Ocak 2011 #46 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Biitanem
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 12 Ocak 2011 #47 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? adımla htap etmedii sürece hepsi güsel şeyler
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? adımla htap etmedii sürece hepsi güsel şeyler
GokTurk Kayıtlı Üye 4 Şub 2011 #48 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Emre'm demesinden.
sEmih Kayıtlı Üye 4 Şub 2011 #49 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? zuHhaha Akının yazısı akLıma geLdi Hertürlü Söz Hoşuma Gider :kopkop:
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? zuHhaha Akının yazısı akLıma geLdi Hertürlü Söz Hoşuma Gider :kopkop:
Sibel1 Bayan Üye 4 Şub 2011 #50 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? bitanemi ben sevmiyorum nedenseee meleğim balım hatunm vs..
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? bitanemi ben sevmiyorum nedenseee meleğim balım hatunm vs..
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Şub 2011 #51 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Kadınım Akın kulakların çınlasın :I Güzelim , Meleğim , Hatunum
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Kadınım Akın kulakların çınlasın :I Güzelim , Meleğim , Hatunum
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Şub 2011 #52 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? ` nazLı ..' Alıntı: Bebeğim Genişletmek için tıkla ... + Nazlım p
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? ` nazLı ..' Alıntı: Bebeğim Genişletmek için tıkla ... + Nazlım p
V vehamagu Kayıtlı Üye 5 Şub 2011 #53 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? ` nazLı ..' Alıntı: + Nazlım p Genişletmek için tıkla ... evet haklısın memet ben nasılsınız
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? ` nazLı ..' Alıntı: + Nazlım p Genişletmek için tıkla ... evet haklısın memet ben nasılsınız
LoKuMuM<3 Bayan Üye 5 Şub 2011 #54 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Nazlı taliplerin artıyo :I
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Şub 2011 #55 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Ay ne desem bilemedim ki :11:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 5 Şub 2011 #56 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bence değerlendirmelisin hemen hayır deme xD
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Bence değerlendirmelisin hemen hayır deme xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Şub 2011 #57 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Üf kes xD
D Düş'eş Bayan Üye 18 Şub 2011 #58 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? hIm .) Onun ağzından çıkan her kelime kulağa o kadar hoş geliyo ki aslında özellikle sunu demesini isterdim diye ayırt edemiorumda Hatunum dieLim : )*
---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? hIm .) Onun ağzından çıkan her kelime kulağa o kadar hoş geliyo ki aslında özellikle sunu demesini isterdim diye ayırt edemiorumda Hatunum dieLim : )*
'Gülümse :D Prenses 19 Şub 2011 #59 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? aşkimomm
Morfin Bayan Üye 26 Şub 2011 #60 ---> Sevgiliniz en çok ne diye hitap etmesinden hoşlanırsınız? Meleğim,Bebeğim.