Sevdaselin_ce

---> 2013 şiirler, 2013 sözler, 2013 güzel sözler ve yazılar

:eda:[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

iyi akşamlar diliyorum çok mutluyum bitanem annem tedaviye cevap vermiş iyiye gidiyo dedi doktor ilaç tedavisi 3 ay devam etcek üç ay sonunda görcem hastayı dedi şükürler olsun çok mutluyum leventim

dans1.gif

:eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3:

Son düzenleme:

aauq0.jpg

HERŞEYİM OLURMUSUN?

Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
Bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin?
Denizimde fırtınalar çıktıgında limanım olur musun?

Karanlık bastırdıgında deniz fenerim,
Hava açtıgında yıldızım olur musun?

Bulutlar gögü kapladıgında pusulam,
Yüregimin suyu bulandıkca onu durultacak iksirim olur musun?

Kapılar kapandıgında kapım,
Yollar aşındıgi vakit yolum,
Saklanmak istedigimde duvarım olur musun?

Özgürlügüm ve mahpushanem,
En umutsuz anımda yaslandıgım omuzum olur musun?
Cölümde vaha , vahamda hurma agacım olurmusun?

Dagın tavşanı, cölün ceylanı,
Gecenin hayalleri bagrına bastıgı gibi,
Beni bagrına basar mısın?

Şak şak yarılsa bile, gökten umudunu kesmeyen,
Kıraç tarlalar gibi umut baglar mısın bana?
Gitmek istersem kanatlarım olur musun?

Ateş almaya gidersem;
Kırk vakit sonra dönsemde aynı yerde beni bekler misin?

Arkadaslarım, ailem beni terkederse ,
Ve ben ailemden, arkadaşlarımdan kacarsam ,
Bir kez arkana bakmadan benim ile gelir misin?

Umidimi kaybettigim anda umidim,
Nefesimi kaybettigim zaman’dada nefesim,
Kalbime ALLAH YOLUNDA rehberim olur musun?

Arkadaşım... Yoldaşım...Sırdaşım...Huzurum... Mutlulugum...
HER ŞEYİM OLURMUSUN

Son düzenleme:

1dtq.jpg

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

seni allaha emanet ediyo iyi uykular tatlı rüyalar diliyorum allah rahatlık versin

:eda:[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

iyi akşamlar diliyorum çok mutluyum bitanem annem tedaviye cevap vermiş iyiye gidiyo dedi doktor ilaç tedavisi 3 ay devam etcek üç ay sonunda görcem hastayı dedi şükürler olsun çok mutluyum leventim

dans1.gif

:eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3:

günaydın sevdam ,dün foruma uğrayamadım şimdi gördüm mesajını ,çok sevindim.. bak sana güzel düşün, güzel olacak herşey demiştim öyle oluyor işte..seni mutlu görmek çok güzel..:love3::love3:

günaydın sevdam ,dün foruma uğrayamadım şimdi gördüm mesajını ,çok sevindim.. bak sana güzel düşün, güzel olacak herşey demiştim öyle oluyor işte..seni mutlu görmek çok güzel..:love3::love3:

günaydın bitanem akşam baya oyalandım formda gelirsin diye gelemedin evet canım söylemiştin iyi düşün diye şükürler olsun levent çok mutluyum annem düzelcek yüce rabbimin izniyle sen naptın yogunluk sürüyo hala anladıgım kadarıyla seni allaha emanet ediyorum hayırlı işler bol kazançlar diliyorum allah iyilerle karşılaştırsın kötülerin şerrini bizden uzak etsin yüreginden sevgim yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın kolay gelsin leventim

:love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3:

günaydın bitanem akşam baya oyalandım formda gelirsin diye gelemedin evet canım söylemiştin iyi düşün diye şükürler olsun levent çok mutluyum annem düzelcek yüce rabbimin izniyle sen naptın yogunluk sürüyo hala anladıgım kadarıyla seni allaha emanet ediyorum hayırlı işler bol kazançlar diliyorum allah iyilerle karşılaştırsın kötülerin şerrini bizden uzak etsin yüreginden sevgim yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın kolay gelsin leventim

:love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3:

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

hayırlı geceler bitanem ben girdigimde hala Online görünüyodun ama beni görmedin nasılsın neler yapıyosun bitanem karşılaşamaz olduk formda artık

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
Geri