[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar levent
seni allaha emanet ediyorum hayırlı işler bol kazançlar diliyorum allah iyilerle karşılaştırsın kötülerin şerrini bizden uzak etsin yüreginden sevgim yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın yüce rabbim güç kuvvet versin kolay gelsin bitanem
teşekkür ederim sevdam.. duaların yanımda olduğu sürece her zorluğun üstesinden geliyorum inan bana.. senin sevgini bu bedenden çıkarıp alabilecek hiç bi güç yok dünyada.. sen hep gül istiyorum, mutlu ol istiyorum..elimden gelenide yapmaya çalışıyorum.. :love3:
iyi akşamlar diliyorum levent annemi yarın doktora götürcem haberin olsun belki hastaneye yatırabilirim demişti yarın kontrol edip karar vercek dua et bize bitanem
sanada iyi akşamlar sevdam.. dualarım sizinle... yanlış hatırlamıyorsam guatır demiştin değilmi.. tedavi olup iyileşen guatır hastaları tanıyorum.. umarım allahın izniyle inşallah anneciğinde iyileşecektir merak etme..
hoşgeldin bitanem guatır astım tansiyon panik atak menusküs sinüzit varda
grip olmuştu bir türlü doktora götüremedim ikna edemedim 15 günevde tedavi olmaya çalıştı daha kötü oldu zorla götürdüm salı günü grip degil astım atagıymış tamamen tıkanmış ilaç verdi cumartesiye kadar kullan cumartesi görcem gerekirse yatırcaz dedi çok üzülüyorum levent
anlıyorum sevdam, anne bu tabi,canının yarısı..üzülüyor insan ama senin soğukkanlı olman ve annene moral vermen gerekiyor.. senin üzüldüğünü görmesin.. gerekirse yatsın hastanede müşaade altında daha iyi tedavi olur..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.