Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı insanlar kördür.. Göremezler gözüne soksanızda gerçeği. Söyleyemezsiniz. Onlarda duyamazlar.. Susarsınız yani bağıra bağıra.. Elden de bir şey gelmez bir başkasından da.. Hani konuşsanız ayrı bir muamma, sussanız içiniz yanacak daima. Geçmişe dönersiniz. O güzel günlere.. Sorunsuz! Mutlu olduğunuz, yanınızda istediğiniz kişinin olduğu günlere. Sonra uyanırsınız hayallerinizden. Geriye bakmak hiçbir fayda sağlamaz artık. Zaman onsuzluk zamanıdır.. Saatler bile on'u göstermez artık! Yakalayamamazsınız bir süre daha size huzur veren mutluluğu.
Her yer çıkmaz sokaktır! Herkes maskeli bir yalancı! O sevdiğiniz insan yabancı.. Siz'se yolunu kaybetmiş bir ' acı ' ..
Hani oturur düşünürsünüz adamakıllı. Elden ne gelir! Ne yapmayılım ne yapabilirim? Her şeyin cevabı hiçbir şey olur birden. Elden hiçbir şey gelmez.. Hiçbirşey yapamazsınız.. Hiçbir şey yapmamalısınız.. Tek ihtiyacı sabırdır bu çıkmaz sokaklarda olunca insanın. Ani kararlar verirsiniz.. Sizi yaralayan, canınızı acıtan, kötü kararlar.. Zamanla susmakta güçleşir.. Sustukça daha da büyür içinizdeki acı. Sabrınız tükenir, umudunuz daha da tükenir..
Elden tam anlamıyla hiçbir şey gelmez bu kez. Her şey koskacaman bir karanlığa bürünmüştür.. Sözler.. kelimeler.. hiçbir anlamı olmaz hiçbir şeyin. Hayatınızda her şey olan kişi için hiçbir şey olmuşsunuzdur.. Her şeyin sebebi, söyleyemedikleriniz, söylememeniz gerekenlerdir.. Bir şey yapmamış olsanız dahi, yapmış gibi görünmekten sizde bıkarsınız..
Belkide alışabilir insan buna zamanla..
Böyle yaşamaya devam edebilir..
Belki her şey bir şekilde düzelir;
Belki başka bir yerden bir umut ışığı belirir..
Belkide hayatınızın mahvolmasına neden olan insanların hayatınızdan çıkışı gerçekleşir..
Duygularım anca bu kadar dile getirilebilirdi.
Eda'mdan bana. Benden ~
Saatlerce seninle konuşmayı sesini ilgini. Sabahları günaydın mesajlarını şiirlerini güzel sözlerini. Bişey olduğunda heycanla anlatmanı beni dinlemeni. Heyecanımızı. Kızmalarını bile. Esprilerini gülümseyişini. Gülüşmelerimizi. Daha kelimelere dökemediğim bir çok şeyi. " SENİ " Seninle olan herşeyi. Ben sende hayat buldum Sevgilim. Hala çok özlüyorum bizi.