Seνdα`Lı Kişisel Alıntıları ~

---> Adgu 'nun Kişisel Alıntıları ~

Buda çok hoş olmuş :) :)

Ee yazan Sevda'm daha sonuçtaa :) :)

Sevda'n seni yesin yesin bitirsin emii :)

Yüregine Saglık Dişi Kartal :)

Sağ oL canııım :)

Okuduğunuz için teşekkür ediyoruum :106:
Devamı gelir.

:)

Yorum yapardım hem de en kalitesinden. Öyle okka laflar edebilirdim ki sana o cümleleri dedirebilen velete..

Ama anlamışsın bazı gerçekleri. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı ~

O okkalı sözler çıkmasın yüreğinden , değmez bilirim . .

Sağ ol yorumun için :)

Son düzenleme:

Her bazen'in bir zamanı vardır...

Bazen yorar insanı küçük şeyler, büyük sırlar vardır küçük şeylerin içinde... Açıldıkça açılır, boyuna posuna bakmadan...

Bazen dinlendirir insanı uzaklar, uzaklığa bir yakınlığı vardır gözlerin... Gözlerin olduğu kadar gönlün de...

Bazen durur tüm adımlar, adımların tembelliğinden değil, yolların düşündürücülüğünden... Öyle çetrefillidir ki, susar ayaklar da kimi zaman...

Bazen sorar gözler, diller kabul etse bile... Maharet gözleri bile ikna etmektir, güzel söz söylemek değil…

Bazen durur dünya, inecekler iner, sonra yoluna devam eder. Ne var ki, herkes için o duruş anı farklıdır. Kimisi içinse hiç dönmez dünya ki o da apayrı mesele…

Bazen her şeyi bir mimik anlatır, bazen gözyaşı, bazen bir kelime; ne kadar da ağır gelir söylemek bazen bir kelime bile...

Bazen bir anı, bir ömür kokar. Bazen bir daha yaşayamayacağını hisseder insan içinde bulunduğu anı…

Bazen şair olur insan, mısra kuramaz. Bazen mısra kurar insan, şair değildir. Bazen hiçbiridir, ne diyeceğini bilemeyen sıradan biridir işte...

Bazen yaşadığını daha çok hisseder insan, öleceğini unutur büsbütün...

Bazen yaşadığını tamamen unutur, hatta bazen her ikisini de... Bir anı bir anına uymaz derler ya insan için, ya bütün anları birbirinin aynı olsaydı. Bazen korkutmaz mı bu ihtimal insanı?

Bazen korkar insan gölgesinden. Gölgesinin şahsında kendisinden… Zira kendi vücudu geçmiştir güneşin önüne… Kendi eseridir gölgesi…

Bazen susar insan, dudakları çatlar susuzluktan. Bazen susar insan, söylenecek çok söz varken bile…

Bazen dolar insan, kimse anlamaz. Bazen herkes anlar, kendisi kendisini anlamaz.
Yalnızdır bazen insan, öyle yalnız bakar ki dünyaya... Bazense hiç yalnız değildir, nasıl baktığını bilirse…

Bazen büyük görür insan kendini, ne acizliktir! Bazen aciz görür, ne büyük bir görüş!
Bazen, 'bazen' değil, 'her zaman' demek gerek. Ama bilmek gerek, ne zaman?

Her bazen'in bir zamanı vardır...

Alıntı .

Seνdα`Lı;3232397' Alıntı:
Sevenler gece ölür , bunu yanlız seven bilir .

Ne kadar güzel söylemiş üstad. Gündüz şen şakrak hop hop Sevda gece ne haldedir bilmez kimse . Yeni aşık olupta çabucak acısını çekmiyorum ben . O küçücük yaşımda neler yaşadığımı bilmez kimse . Yaşanılası şeyler değildi ki hiç biri . Küçücük yaşta o kadar yaşlanmak o denli acı çekmek benim ne haddimeydi ? Ben kimdim ki bu kadarına cesaret edebildim . Oysa ki ben daha çocuktum . Ufacık 'o bana bakıyor, beni seviyor.' diyebilcek yaştaki bi çocuk . . Benim yaşımdakiler kaldıramazdı ki bunları , hoş ben kaldırabildim sanki . Ölünceye kadar aklımı kurcalıycak değil mi bu ? 'Neden beni seçti, günahım neydi ki?' dedirtecek değil mi . Küçücükken vazgeçemediğim adam şimdi kapımda köle . Ama hep söylediğim gibi ; yanlış zaman, yanlış insan . Hayatımı elimden aldığı yetmezmiş gibi, yüzsüzce pişmanım diyo! Sevda napsın . Yeni biri unutturabilir mi ki acılarımı ? Tecavüze uğrasaydım, beni benden alsaydılar kim bilir bu kadar acısını çekmezdim!!

Anne ! Ben çok küçüktüm. Bilemedim anne . Bilemedim . . Hayatın bir oyunuydu belki he ? O küçük yaşımda benimle evcilik oynamıştı belki de . Ben kaldıramadım bu oyunu anne . Mızıkçılık yaptı o . Hayatım boyunca unutamıcağım bi oyun oynadı bana . Sıkıldım anne ! Bu labirantlerin içinde bulamadım yolumu . İçinde de yaşanılmıyo ki anne . Hayır anne, hayır ağlamıyorum . Toparlanmaya çalışırken uçuşan tozlar gözlerime doluşuyor sadece . Bi sen varsın biliyosun değil mi anne . O, bu, şu hepsi boş anne . Gelip geçici . Bir sen varsın , tek gerçek sensin ANNEM .
Hayat içi dolu bir sürahi , bense boş bir bardak(t)ım .Hayat beni dolu dolu , huzurla doldururken bir yandan yudum yudum tükettiler beni . Tüketti beni . Ve ben onların içinde yok olup gittim . Onlar ne bitirdiğini unutur gider , bitirilen - yitirilen kimin ne zaman kendini mahfettiğini unutmaz ki . . Hep içimde bi ukte kalır elbet . . .

Hançer yemiş gibi , kurşun yemiş gibi , HERŞEY BİTMİŞ gibi .

Sevenler gece Ölür . .

Benim Kalemimden..

Yüregine Kalemine SAGLık.
Mükemmel Anne.

Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?

Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.

Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?

''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?

Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...

Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?

Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.

Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?

Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana... Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek.

Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun?

Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak... Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak.

Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun?

Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime.

Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?

Nereden bileceksin?

Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım.

Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım.

Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni..

Ama sen hiç benimle olmadın ki...
YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...

Can YÜCEL

Günahım neydi benim .
Zaafım yok artık sana . Sadece yüreğim buruk . .

Bir şarkı olsam, diline dolansam.

Bütün gün beni okusan. Hep aynı yerde takılsan.

Sabah benim melodimle uyansan.

Güne benimle başlasan, mutluluk duysan.

Bir şarkı olsam, diline dolansam.

Arkadaslarınlayken bile dilinden düşmesem.

Onlarada öğretsen, ama hep sen okusan..

Diline dolansam ve söylemekten hiç bıkmasan.

Bütün gün benimle olsan.

Ve ben bir şarkı olsam ;

Sadece sana yazılsam,

Sadece sana ait olsam..

Benim kalemimden..

GİTTİN

Gittin .. arkana bile bakmadan , beni sensizlikle başbaşa bırakıp gittin. Anıları kalbinden sildin umarsızca, sevgiyi hiçe sayarak ..
İsmini sayıkladım gecelere , duymadın yine .

Seni anlattım gecelere saatlerce . Rüyalarımda sarıldım sana yokluğunda .. ve sabahın ilk ışıklarında yokluğunla başbaşa kaldım yine içimde büyüttüğüm sevginle .. Gözyaşlarıma esir kaldım gecelerde .. kimseler duymasın diye içime attım. İstemiştim kalbinin durduğu yerde kalbim olsun ve kaybettin sen kalbimide sevgimide . Vazgeçtim ruhuma eşdeğer olsanda .. küçük yalanlarla yaşadığım günlerde kaybedeceğimizi düşünemedim.

" Hiçbir suret sen olamaz , asla yerini kimse alamaz. " derdin. BECEREMEDİK !
Gözlerimi kapattığımda varlığını hissettiğim sevgili sen değilmişsin , gözlerine baktığımda gördüğümü sandığım sevgi sana ait değilmiş ..

Zaman acımasızca geçerken ruhumu yalnızlığa alıştırdım. Sensizliğe ve beklemeye gücüm yok artık .. benim için hiç yokmuşsun meğer. Yaşadığımız bir masalmış , masalı sen okudun , ben sadece dinledim .
Artık gecelerimde ve rüyalarımda sen yoksun .. Hani ya en baştan ya da sil baştan derdim ya .. işte en baştan başlıyorum herşeye , yeniden başlıyorum hayata ..

BU SEFER KORKMADAN , SESSİZCE , ANİDEN VE HUZURUMLA BİRLİKTE . O çok sevdiğim türk filmini geride bıraktı kalbim .

" .. yetmiyor zaman dağınık düşleri , körelmiş gözleri sahiplenmeye ,
ve devam ediyor hayat en lazım yerinden incelmeye .. "

Çoğu şeyimiz aynı ne iş . xD
Şiiirler ve yazılarda mükemmel cidden . :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri