Seνdα`Lı Kişisel Alıntıları ~

Sevda'Lı

Bayan Üye
Sevda'nın Kişisel Alıntıları na Hoşgeldiniz ~

İsmim: Sevda

Yer:İstanbul/Pendik

Meslek:Öğrenci

Hobilerim : Şarkı dinlemek , forumda takılmak , ara sıra kitap okumak , mesajlasmak .D

Fobilerim: Korkunç köpekler.

Tuttuğum Takım : Beşiktaş

Sevdiğim Sanatçılar : Her sanatçıyı severim. Sanat kolay iş değil saygımdan :Ü

Burada şiir, yazı, hikaye paylaşmayı düşünüyorum .

Hayde hayırlısı :)

Buda ilk olsun .

Sana yazdıklarımı okudum dün gece.
Bildiklerimi, bilmediklerini, hepsini. Anlamı olmayan kelimelerin seninle nasıl anlam kazandığını farkettikçe ağladım.
Okudum, ağladım
Ağladım okudum.
İstanbulu ben yapan, beni sen yapan her ne varsa sıraya girmiş, usulca gözyaşlarıma bakıyorlardı.​

---> Adgu 'nun Kişisel Alıntıları ~

besiktasli olman,ara sira da olsa kitap okuman guzel :D

Mum ışığının altında okudum seni, resmine baka baka, doyamadığım nefesine haykırdım her şeyi.
İkimiz de yalnızdık, bunca zaman kendimiz gibisini arayıp durduk, ben kanasam senin yüreğin acırdı, sen ağlasan döktüğün her damla için ömrümden zaman gidiyordu. Biz böyle biliyorduk sevmeyi, biz denize bakıp hayaller kurmakla umutlar saçmayı yaşamaktan sayıyorduk, bizdik toprakla fidan, yeniden başlamaktı işte aşk ikimiz için de, yeniden gülmek, yeni sayfalar açmaktı, inanmaktı, her sabah uyandığında dokunmaktı güneşe yeniden...
Biz değil miydik böyle yaşayan, söyle hadi.​

Beşiktaş hariç herşeyinle güzelsin :)

Gitmek istedi ve gitti,
Kimseyi zorla tutamam ki !
Yalvaramam kimsenin arkasından,
Gidenler gittikleri yerde,
Gittikleri kişilerle mutlu olsunlar.
Kalanları da zorla tutmuyorum !
İstedikleri an uzaklaşırlar.
Belki de böylesi daha iyi, daha rahatım bugünlerde,
Hesaplamıyorum kalanı gideni,
Her şey olması gerektiği gibi ..!!..

Ey kirpiklerinden sağdığım gökkuşağı yedi rengi,

Hüzünbaz hüzünleri unut..Ayak diblerine kök salmış siyah’ı da ..Koş yeni demlenmiş yürek demime..Sokul ve mevzilen gözlerinde kuruttuğum kirpiklerime..Şarkılar sustu biliyorum..Söz sırası bizde..Mutluluğumuzdan alıntı birkaç çift umudumuz var dudaklarımıza ördüğümüz..Erişmese de ellerimiz ellerimize, bir yolumuz var özleminde yürüdüğümüz..Sana kaç gel demiyorum..Biliyorum hakkım değil bu..Bırak kanlı bir savaşın içinde geçsin ömrümüz..Çilekeş bir sonbahar yaprağına özensin gözlerimiz..Aynı tende, aynı gölgede yürümese de mavi düşlerimiz, aynı sevdanın ıslak cümlelerinde büyüsün adımız..İlintilensin kokun Cennnetle, bize aidatlansın ayrılık...Ne fark eder ki..Ben sendeyim...Sen bende...Bükülse de cümlelerimiz , sökülse de alfabemiz biz bir cümleyiz..Sen ve ben...İki harf bir cümleden ibaret mutluluk...

Mutluluğuma umudumu bağışlayan,

Biliyorum özlem kör topal zamanlarında ilerliyoruz..Sen benden uzakta, ben senden ırakta yürümekteyiz..Dışı düşsüzlüğe gebe kalmış bir sabahın koynunda boyun bükmekteyiz..Bazen gözlerimiz nemlenmekte, bazen de özlem aramıza perdelenmekte..Ama bırakmak yok sevgili..Mutluluk umuda gark olmuşsa, artık dönüş yok bu yoldan..Ölüm ölümümüzü öldürmeden gitmek yok sevgili..Bırak ellerinden içmeyeyim bir bardak suyu..Bırak gözlerinde sabahlamasın yüreğim..Uzaklarda bana ait bir cümle ol yeter..Koynumda sonbaharları kurban edemesen de bırak yanımda hep umut ol yarınlara...

Sığlığıma / içimdeki yalnızlığa bir dirhem hayatı aşılayan,

Sus.Dikenli telleri dudaklarına getirip kanatma yaralarını..Kavuşmamanın ızdırabına kanıp içme hüznün şerbetini..Bak kör bir yüreğe sevgiyi öğretiyorsun..Büyüyor içimde ölen bir çocuk..Yarım değil cümlelerim..Mutluluk fiilinden umut deryası cümleler kuruyorum mavilere..Rüzgarı omuzlarıma alıp bulutlara yeni göç yolları buluyorum..Biliyorum her yol sana...Biliyorum her söz sana..Evet zor yaşadıklarımız..Zifiri bir karanlık ilerlediğimiz, bir ölüm kalım savaşı göğsümüzden sildiğimiz..

Kendini kandıran birisin cici değilsin xD

Şaka bi yana tanıdığıma çok memnun oldum :) Umarım biran önce çıkar gidersin xD

Üzgünüm bebeyim ben hep kalıcıyım xD

Neyse sohbet olmasın xD

Üzgünüm bende kalıcıyım. Hadi oturup ağlayalım xD
Neyse Sohpet olmasın :M

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri