Aşk sana benzer.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #5 ---> Şarkılar Diyor ki Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor
---> Şarkılar Diyor ki Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #10 ---> Şarkılar Diyor ki Dünya'da en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #15 ---> Şarkılar Diyor ki Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa
---> Şarkılar Diyor ki Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #18 ---> Şarkılar Diyor ki Ayyaş ruhum sayıklıyor Her zerrem sende çarpıyor Aşk yok olmaksa şimdiden Yar ben yokum ben de zaten
---> Şarkılar Diyor ki Ayyaş ruhum sayıklıyor Her zerrem sende çarpıyor Aşk yok olmaksa şimdiden Yar ben yokum ben de zaten
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #19 ---> Şarkılar Diyor ki Söyle benden başka var mı? Böyle aşkı bulmak kolay mı? Hani biz deli gibi seviyorduk birbirimizi.
---> Şarkılar Diyor ki Söyle benden başka var mı? Böyle aşkı bulmak kolay mı? Hani biz deli gibi seviyorduk birbirimizi.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #20 ---> Şarkılar Diyor ki Güvenme bu kadar aşkıma Hiç öyle sağlamda değilsin Titrerim kendi üstüme Benden değerli değilsin
---> Şarkılar Diyor ki Güvenme bu kadar aşkıma Hiç öyle sağlamda değilsin Titrerim kendi üstüme Benden değerli değilsin