Sanal Aşk Diye Birşey Varmı ?

ben seslichatten bi kızla cıkıyordum, sonra sanaldaki sevgilimiz reale taşındı... iki sene beraber kaldık daha sonra çeşitli sebeplerden dolayı ayrıldık... şuanda evlendi zaten :)

sonuç olarak sanal aşk vardır... reale taşırsan eğer :)

reale taşınmayan versionu ise "saçmalıktır..!"

ask asktir ha sanal ha real.
sanal ask daha bi tatli oluyor :D Farkli bisey anlatilmas yasanir :)))))))

ben seslichatten bi kızla cıkıyordum, sonra sanaldaki sevgilimiz reale taşındı... iki sene beraber kaldık daha sonra çeşitli sebeplerden dolayı ayrıldık... şuanda evlendi zaten :)

sonuç olarak sanal aşk vardır... reale taşırsan eğer :)

reale taşınmayan versionu ise "saçmalıktır..!"

katılıyorum

---> Sanal AŞk Varmıdır? , Olurmu !!!

aşkin zamanı mekanı olmaz. nerde ne zaman gelir bulur seni bilmezssin. ama sanal aşk ne kadar gerçek meçhul. hane sanki reel dünyada ki aşklarin sonu da orta da ya. açikçasi sanal aşktan çok aşk sanal mi reel mi onu anlayabilmiş değilim...

Böle Bişey Yok ben Yaşadım... Kızın en az 300 kontörünü almışım sonra ... kıza küt ... oda dedi sana gönderdiklerimide başka erkek yoluyodu bana kazık atamadım kuzum dedi yani herkes yalan atıyo düşünün bu olay üstüne :D:D

Ben doğru kişinin nerde...nezaman karşımıza çıkar belli olmaz diyenlerdenim...bu sanal yada normal hayatınız içindede olabilir....sadece net ortamına takılan herkezin kötü olmadığını düşünsek bile...doğru kişinin sanaldanda çıkabileceği sonucuna varabiliriz.... Kader diye birşey var çünkü....

Ama şunuda söylemeden geçemem...hiç tasvip ettiğim birşey değildir...Çoğunluk hep hüsran....

geriye kalansa ...sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor..çıkmaz sokakta kalıveriyorsun....

İllaki gerçek hayata taşımak gerekir bence, sonuçta nereye kadar giderki klavyeden sevmek? klavyeden belli etmek sevdiğini, bundan ziyade cam bile açmayan, sadece yazışarak 'sevgili' olanlar varki onlara hiç akıl sır ermez.

sonuçta 'aşk'sa eğer bahsettiğimiz şey, zaman geçtikçe reele yerleşmelidir, eğer yerleştiremiyosan demekki bu aşkın sonu var nede olsa, gibi bir düşünceye sahipsindir ama bir işe, özellikle aşka sonunu görerek başlamak ne kadar doğru olurki?

hem sevdiğin insanın gözlerinin içine bakamadıktan sonra çok şey kaybedersin bence, hani o 'çıkma' aşamasının heyecanı kalmaz, sadece seni seviyorum cümlesini duymak için çıkmıyorsa kişi, sanaldan kimseyle çıkmaz.

yaşadım bende...sonra gerçek oldu ama keşke öle sanal kalsaydı...

yinede çok güzeldi.........

bazı şeyler uzakta güzeldir....

vardır olur .kendimde yaşadım uzun sürmedi belki ama kısmet diyelim.ayrıca etrafımda da yaşayan oldu, evlendi 3 aylık çocukları var.

olur ama kişiden kişiye deişir sonuçta mesafe olcak arada güven çok önemli

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri