Gençtürk.19
Kayıtlı Üye
Sanal Aşk > Bunu ben yaşadım..Aynı şehirde yaşıyoruz ama aşkımız sanal oldu..Birbirimizle ilişkide değilken yani sevgili olmamışken görüşmüştük ama daha sonra görüşemedik.Ve aşkımızı sanal alemde yaşadık.Bu sanal aşk aslında var gibi ama yok gibide.Sanal aşk gerçekmidir, yoksa yalanmıdır.Gerçek yada yalan olduğunu anlıyabilmek herkezce farklıdır.Kişiden kişiye göre değişir bu sorunun cevabı.Senin sevgine bağlıdır, senin duygularına, düşüncelerine bağlıdır gerçekliği yada yalanlığı.Sen seviyorsan, seviliyorsan eğer ve bunları birbirinize hissettirebiliyorsanız siz sanaldanda olsa birbirinize aşıksınızdır.Ama ikinizde birbirinizden elektrik alamıyorsanız size göre sanal aşk diye birşey yoktur ve yalandır.Sizin yaşadığınız heves değilde, o an yanlış hislere kapılmak ve kısa sürede olsa kendinizi mutlu hissetmektir.
Bana göre sanal aşkın olup olmadığını anlayabilmek için çiftlerin birbirlerine duydugu güvene bağlıdır.Çiftler birbirlerine güveni sağlıyabildilerse eğer, o çiftlerin aşkı sanaldanda olsa güzeldir.Ama en ufakta olsa güvensizlik varsa sanal aşk onlara acı,keder,dert ve hüzünden başka birşey yaşatmaz ve yalan olduğunu düşünürler..
Bana göre sanal aşkın olup olmadığını anlayabilmek için çiftlerin birbirlerine duydugu güvene bağlıdır.Çiftler birbirlerine güveni sağlıyabildilerse eğer, o çiftlerin aşkı sanaldanda olsa güzeldir.Ama en ufakta olsa güvensizlik varsa sanal aşk onlara acı,keder,dert ve hüzünden başka birşey yaşatmaz ve yalan olduğunu düşünürler..