Sanal Aşk Diye Birşey Varmı ?

---> Sanal AŞk Varmıdır? , Olurmu !!!

bncedeee yokdurr ama sevenler bnımm arkadasımın basınaaa geldıı bılıorumm ( geneldee yalann uzerıneeee yanıı sanal assqqq yokk evlılıqee gelelımmm ( sadeceee kandırmaaaa bu ıslerrr sanalda asq yhada evlılıkkk yokdurrr

oLmadık istenmedik an da çıkar aşk..
bende yaşadım..
sanaLdı 2 ay tanışma dönemiydi..
sonrası ise gerçekten tutkuLu bir aşktı o benim için.. 11 ay oLdu onu tanıyaLı bana kattığı çok fazLa anLam var.. başLarda daLga geçen ben ona sırıLsıkLam aşık oLmuştum.. evet onu nette tanıdım ama kader böyLeydi.. Oysa sanal dünya yalan dünya diyen ben böyle bir olayla senmisin o lafları söyleyen işte böyle olursun der gibi yüzüme vurdu AŞKI!

Onu yaşamak çok güzeldi.. sarılmak öpmek ve herşey.. sevmiştim sevilmiştim .. çok kavga ediyoruz ama hala kopabilmiş değiliz birbirimizden kavga ederiz akşam birlikte oluruz garip ama böyleydi.. 22 yaşındayım dönüp arkama baktığımda çok saçma gelse bile ben onu yaşadım diyorum ve hiç pişmanlık duyamıyorum.. neyse daha fazla yazmayayım özlemi çöktü içime.. :) Zara-beni unutma! çok uzaklara gitsin.. hissedersin bilirim.

oLuR ama guVen Lazım :)

ReeL'de goRMek Lazım :)

ve onun sevgiSine inanmaK Senın Sevgınede InandıRMak Lazım :)

bn inanıorum.. sonucta sen insanın kalbini seviosun:D
ama tabi kendini olmadık biri gibi tanıtıp insanları kandıran tipler var bunları konunun dısında tutuorum ;)

SAnalda Aşk Denen O Yalan Şeyden var ama Dogru Degil Real e Taşınırsa Belki

sanaL Da pat Diye sevqiLi oLmaDan.. ßi süre ßaya ßi uzun süre arkaDa$ oLDuktan sonra.. tanıDıkDan sonra sevqiLi oLmak Daha mantıkLı !! ßence Olur ! sanaLDaDa qercekteDee aşk var ! herkesin kendi düşüncesi...

OLur.Her an heryerde tanımadığımız biri çıkıyo karşımıza bi süre sonra ona aşık oLabiLiyoruz.SanaLda da birden hayatımıza giren biri oLabiLiyo.Sonuçta iki durumdada hiç tanımadığımız kişiLeri hayatımıza ortak ediyoruz.

böyle bir tecrubem oldu kesınlıkle saglıklı bıseyler yasanmıyor sen başka yerde o başka yerde.. ınsan sevdıgını sanıyor ama daha sonra yakınından bırıyle bırlıkte olunca anlıyor..zaten yanında olup onu hıssetmek gıbısı yok. yıne de herkesın gorusune saygı duyuyorum

Aşk basit bir şey değildir sanalda aşk yayaşanların oranı şuan türkiyede %47 lerde bu az bi oran değil hani bir söz vardı Tüfek icat oldu mertlik bozuldu bunla ne alakası var demeyin ben bu örneği internet içinde geçerli oldugunu düşünüyorum Bu internet denen teknoloji çıkmadan önce namus kavramı neden bir şey vardı gayet güzel yaşanan aşklar güvenilir sadakatli erkekler ve bayanlar vardı bu sanal inanın bizi yalanlara aLıştırdı Örneğin bizzat gördüklerimi söyliyim . Sanal alem nedir bilmeyen bir arkadaşım vardı hayatında klavyeye basmış biri değildi. bu internet yayılmaya başlayınca bu arkadaşı merak sardı acaba nasıl bir şey Chat olayları msn dalgaları varmış vs gibi düşünerek merakla atılıma geçiyor klavyeyi bilmeyen adam şimdi 10 parmak yazıyor ve sanalla tanışmadan önce kadınlara karşı düşkünlüğü ve yalan söylemezdi kolay kolay zorda kalmadığı sürece ama zamanla internete aLışıp bağımlısı olmaya başlayınca iş zıvandan çıktı şimdi o adam akıllı adam şimdi tamamen kadın düşkünü her kelimesi yalan ve tam bir güvenilmez insan haLine geldi arkadaşlar insanlar kendine hakim olmayı bir becere bilse yani bizler inanın hiç bir şeyin boyutunu aşmayız sanalda aşık olmak yada olmamak bizlere kalmış bir şey gönül bu engel olamazsın kime ve nereye konucağını kimse akıl kestiremez o yüzden ne yorum yaparsanız yapın ama büyük konuşmayalım sanaldan aşk olurda olmazda o karşındaki inanın kişiliğine ve dürüstlüğüne bağlı hiç mi dürüst beyefendi adam gibi adam yok sanalda var tabiki hemde sayıca çoklar bayanlar içinde öyle ama işte dediğim gibi yeterki nerde ne istediğimizi bilelim sevmenin engeLi olmaz kimse kalbine engel olamaz o yüsden ben sanaldan aşk olur yada olmaz demiyorum olabilirde olmaya bilirdi o iki tarafın sohbet tarzıyla ve yakınlık uzaklık mesafesi ile konuşalan konular ve güven veriliyor iki tarafta istiyorsa kimse kimseye engel olamaz ama fikrimi söylemek isterim bana göre birini sevmek onun yanında olmak demektir. Sevdiğin insan yanında olmadıkdan sonra o aşkın bir anlamı olmaz Bence ¿

aşk değilde hoşlanmak muhabbet ıyıyse dewam ettırmek zaman gecırmek dıyorum ben :S ne bılıyım hıc yasamadım ama boyle dusunuyorum

Aşk basit bir şey değildir sanalda aşk yayaşanların oranı şuan türkiyede %47 lerde bu az bi oran değil hani bir söz vardı Tüfek icat oldu mertlik bozuldu bunla ne alakası var demeyin ben bu örneği internet içinde geçerli oldugunu düşünüyorum Bu internet denen teknoloji çıkmadan önce namus kavramı neden bir şey vardı gayet güzel yaşanan aşklar güvenilir sadakatli erkekler ve bayanlar vardı bu sanal inanın bizi yalanlara aLıştırdı Örneğin bizzat gördüklerimi söyliyim . Sanal alem nedir bilmeyen bir arkadaşım vardı hayatında klavyeye basmış biri değildi. bu internet yayılmaya başlayınca bu arkadaşı merak sardı acaba nasıl bir şey Chat olayları msn dalgaları varmış vs gibi düşünerek merakla atılıma geçiyor klavyeyi bilmeyen adam şimdi 10 parmak yazıyor ve sanalla tanışmadan önce kadınlara karşı düşkünlüğü ve yalan söylemezdi kolay kolay zorda kalmadığı sürece ama zamanla internete aLışıp bağımlısı olmaya başlayınca iş zıvandan çıktı şimdi o adam akıllı adam şimdi tamamen kadın düşkünü her kelimesi yalan ve tam bir güvenilmez insan haLine geldi arkadaşlar insanlar kendine hakim olmayı bir becere bilse yani bizler inanın hiç bir şeyin boyutunu aşmayız sanalda aşık olmak yada olmamak bizlere kalmış bir şey gönül bu engel olamazsın kime ve nereye konucağını kimse akıl kestiremez o yüzden ne yorum yaparsanız yapın ama büyük konuşmayalım sanaldan aşk olurda olmazda o karşındaki inanın kişiliğine ve dürüstlüğüne bağlı hiç mi dürüst beyefendi adam gibi adam yok sanalda var tabiki hemde sayıca çoklar bayanlar içinde öyle ama işte dediğim gibi yeterki nerde ne istediğimizi bilelim sevmenin engeLi olmaz kimse kalbine engel olamaz o yüsden ben sanaldan aşk olur yada olmaz demiyorum olabilirde olmaya bilirdi o iki tarafın sohbet tarzıyla ve yakınlık uzaklık mesafesi ile konuşalan konular ve güven veriliyor iki tarafta istiyorsa kimse kimseye engel olamaz ama fikrimi söylemek isterim bana göre birini sevmek onun yanında olmak demektir. Sevdiğin insan yanında olmadıkdan sonra o aşkın bir anlamı olmaz Bence ¿

Katılıyorum kardeşim sana başka birşey yazmaya gerek yok ;)

bana göre birini sevmek onun yanında olmak demektir. Sevdiğin insan yanında olmadıkdan sonra o aşkın bir anlamı olmaz Bence ¿

bende katılıyorum joker .

sanal aşk vardır sanalda kalmamak kaydı ıle.

elbette sevdıgın ınsan yanında olmalı ona dokunabılmelısın ancak dersenkı bana gore yanımda olmalı sanaldan ask yasamam ozaman zaten yasayamazsın ancak sanal gormez cıddıye alırsan sanalı reale cevırırsen askta olur tarıhte onemlı olan askı dogru sekılde dogru zamanda dogru mekanlarda yasayabılmek.

sanal aşk vardır sanalda kalmamak kaydı ıle.

ama abıcım sanal aşk dıyoruz ya .. yüz yüze geldiğindede sanal aşkı gercek aska cevırmek belkı zor olacaktır ? .. hıc yuz yuze gelmediğin hıc sana gercekten gulumsemeyen belkıde sanalda sana :) böyle yaparken suratında hıc bır ıfade olmayan bırı ??

iyide sanal aşk adı gıbı sanalda yasanmak zorundamıdır.

ben hatunla tanısıcam sanalda ıkımızde aynı ildeyız..

hayır ben senınle bulusamam

neden ??

biz sanal aşk yasıyoruz hahaha

yok boyle bırsey yanı sanal aşk ısmıdır. sanalda baslayan ılıskıye denır bunu buyutmez gelıstırmek aşkı buyutur ısmı yıne sanal ask kalır sanalda tanısmıssındır

ya zor olur tahmınımce ama daha dorusu alısması zor olur ama gıttıkce aşk buyuyebılır sanalda kalmazsa ewet cok dusundum boyle olur :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri