Sanal Aşk Diye Birşey Varmı ?

---> Sanal AŞk Varmıdır? , Olurmu !!!

olur.
eger sen ki eLini tutmadan , Gözüne bakmadan aşk olduysan ne mükemmel aşksın gibi bi söz vardı.

Son düzenleme:

Mantık çerçevesinde vardır bence.
Örneğin 15 yaşındaki bir kızın internet vasıtasıyla 30 yaşındaki birine aşık olması falan değil demek istediğim.

reeldeki sevgiliye güvenilmezken , sanaldaki sevgiliye nasil güven olur anlamam. ben sanal ask hiç yasamadım ama yasayanada saygım var...

Reâl denilen şu hayatın sanaldan pek bir farkını göremedim daha. Âşk'ın nerede, ne zaman, nasıl bineceği malûm olmaz kalbinize. Selâm bile vermeden düşüverir üstünüze, neye uğradığınıza anlam veremezsiniz. Âşk'ın mantık çerçeveside yoktur. Ha oradan, ha buradan ne farkeder ki? İnternetten kandırıpta tecavüz etmiş. Bunu İstanbul'da hergün yapıyorlar :) Hemde internet olmaksızın.Bilinçli insanların bilinçi ilişkileri. Aşk ilişki değildir, bilincede sahip değildir. Vel-hasılı kelâm anlatması zor bir durum işte.

Evet şuan ikinciyi yaşıyorum ama 2'sininde yanına gittim :) İlk'i Manisa'dan şimdiki Bursa'dan bence gayet güzelde gidio :) Sorun bende mi bilmiyorum ama Sakarya'dan kızlara bakmıyorum bile :D

Ben Hiçbir Zaman Hayatta Hiçbirşeye 'Olmaz' Demem Şahsen. :) Çünkü Bu Hayatta Olmazlar Olur. Çoğu Zaman Bunun Birçok Örneklerini Görebiliyoruz.. Tabiki Sanalda Tanışıpta Yüz Yüze Buluşup Görüşen İki İnsan Birbirine Aşık Olabilir, Bu Çok Normaldir. Ama Sanal Ortamdan, Birbirinin Yüzünü Görmeden, Sarılıp Dokunmadan Birbirine Aşkım/Hayatım Tarzında Hitap Ederek Aşk Olmaz, Sadece Çocuk Oyuncağı Gibi Bir Durum Söz Konusu Olur O Zaman.. Nitekim Aşk Çocuk Oyuncağı Değildir.

Benim Çevremde Bununla İlgili Çok Güzel Bir Örnek Var. Çok Sevdiğim Bir Abim İnternetten Tanıştığı Bir Bayanla 1 Sene Önce Evlendi. :) Ve Şuan Çok Mutlular Yakında Çocukları Olacak.. Bu Yüzden Olur,Olmaz Diye Yorum Yapmak Fazla Mantıklı Olmayabiliyor.. Zaman'ın Ne Getireceğini Bilemeyiz.. Aşık Olup Bir Ömür Geçireceğimiz/Paylaşacağımız Kişi Ne Zaman Ve Nerede Karşımıza Çıkacak Onu Bilemeyiz. :)

Herkes'in Son Derece Güzel Ve Mutlu Aşk Yaşaması Dileğiyle.. Sözde Değil, Özde Olan.. ;)

oLur ama çok çabuk biter oda aşk değildr zaten bazı istisnalar var tabi abin gbi

Ben Hiçbir Zaman Hayatta Hiçbirşeye 'Olmaz' Demem Şahsen. :) Çünkü Bu Hayatta Olmazlar Olur. Çoğu Zaman Bunun Birçok Örneklerini Görebiliyoruz.. Tabiki Sanalda Tanışıpta Yüz Yüze Buluşup Görüşen İki İnsan Birbirine Aşık Olabilir, Bu Çok Normaldir. Ama Sanal Ortamdan, Birbirinin Yüzünü Görmeden, Sarılıp Dokunmadan Birbirine Aşkım/Hayatım Tarzında Hitap Ederek Aşk Olmaz, Sadece Çocuk Oyuncağı Gibi Bir Durum Söz Konusu Olur O Zaman.. Nitekim Aşk Çocuk Oyuncağı Değildir.

Benim Çevremde Bununla İlgili Çok Güzel Bir Örnek Var. Çok Sevdiğim Bir Abim İnternetten Tanıştığı Bir Bayanla 1 Sene Önce Evlendi. :) Ve Şuan Çok Mutlular Yakında Çocukları Olacak.. Bu Yüzden Olur,Olmaz Diye Yorum Yapmak Fazla Mantıklı Olmayabiliyor.. Zaman'ın Ne Getireceğini Bilemeyiz.. Aşık Olup Bir Ömür Geçireceğimiz/Paylaşacağımız Kişi Ne Zaman Ve Nerede Karşımıza Çıkacak Onu Bilemeyiz. :)

Herkes'in Son Derece Güzel Ve Mutlu Aşk Yaşaması Dileğiyle.. Sözde Değil, Özde Olan.. ;)

Nokta.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri