Sanaldan baslayabilir,ama reele tasınırsa anlamlı olur.
Bu İşin Sanalı Reali Kalmadı.
Önemli Olan Devamını Getirmektir.
Sanalda Aşk Yaşamıssın , Realde Aşk Yaşamıssın Bi Önemi Yok.
Gün Geliyor Bitiyorlar
Bitmemesi Önemlidir.
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] , İnternetten çalma sözler Allah aşkıyla kıyaslayabiliyorsan bravo o zaman sana..
Allah aşkı apayrı zaten, hiçbir aşkla kıyaslanamayacak kadar büyük. Görmeden seviyoruz doğru, tapıyoruz aşığız. Ama günümüzde görmeden sevilenlerinde, nasıl cins insanlar çıktığı belli. Hayır ben bu konuda tecrübe yaşadım. Demiştim diğer konuda, evleneni bile oldu ama hiç sağlıklı değil. Aşk tanıdıkça olan birşeydir bence. Ama görmeden tanıyamazdın, zaman geçirip birşeyler paylaşmadan. Güven meselesi bilmiyorum. Ben güvenemiyorum insanlara. Daha önce de dediğim gibi, belki hırsız, belki evli, belki sizin gibi kaç kişiyle beraber. Bunları bilemezsiniz. Ben birşeyler paylaşmadan, zaman geçirmeden olan herşeye boşluk ve hoşlantı olarak bakarım. Bu konuda hemfikiriz değiliz malesef sizinle Sanırım olamayacağızda.''İnternetten çalma sözler'' derken anlayamadım. Benim Allah aşkıyla kıyasladığım yok. anlatmak istediğim demek ki insan görmeden de sevebilir. Bir şeyi sevmek için neden arıyorsanız hiç sevmeyin. Çünkü ileride o neden bitince aşkında bitecek nasıl olsa.
Allah aşkı apayrı zaten, hiçbir aşkla kıyaslanamayacak kadar büyük. Görmeden seviyoruz doğru, tapıyoruz aşığız. Ama günümüzde görmeden sevilenlerinde, nasıl cins insanlar çıktığı belli. Hayır ben bu konuda tecrübe yaşadım. Demiştim diğer konuda, evleneni bile oldu ama hiç sağlıklı değil. Aşk tanıdıkça olan birşeydir bence. Ama görmeden tanıyamazdın, zaman geçirip birşeyler paylaşmadan. Güven meselesi bilmiyorum. Ben güvenemiyorum insanlara. Daha önce de dediğim gibi, belki hırsız, belki evli, belki sizin gibi kaç kişiyle beraber. Bunları bilemezsiniz. Ben birşeyler paylaşmadan, zaman geçirmeden olan herşeye boşluk ve hoşlantı olarak bakarım. Bu konuda hemfikiriz değiliz malesef sizinle Sanırım olamayacağızda.
Böyle bir dünyada da, güven meselesi söz konusu olamıyor işte. Siz beni anladınız Teşekkürler.Erkeğin karısını, annenin oğlunu, kardeşin kardeşini öldürdüğü, 40 yıllık dostların birbirini sattığı bir dünyada yaşıyorsun. Kardeşinde olsa her şey olacağına varır.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.