Süpürgeli Cadı
Banned
---> Sanal AŞk Varmıdır? , Olurmu !!!
sanaldan hiçbir zımbırtı olmaz.
sanaldan hiçbir zımbırtı olmaz.
:11:sanaldan hiçbir zımbırtı olmaz.
:11:
Olmaz diyenler,aşık olduğunuzda anlarsınız
olabilir neden olmasın.. önce bir gizemle başlar herşey.. sonra merak edersin dalarsın derinlere düşünürsün... hergün az da olsa sohbet edersin alışkanlık haline gelir müptelası olursun bırakamazsın
görüp görmemen sorun olmaz fikirlerin uyuşabilir kafa yapın tutabilir
yani olabilir diyorum ben %100
OLurr..
Gerçekte buLamadıqın Gerçek Aşkı orda buLursun.
O Lanet ekranın arkasından ona bakmak biLe yeter..
GözLerine qözLerine bakarsın.. KuLaqını fısıLdadıqını hayaL ederek " Seni Seviyorum " Dersin defaLarca..
Elini tutup Öpmek için deqiL. Onu o oLduqu için seversin.
İmkansız OLduqu İçinde TutuLursun..
Ama Hani qerçeqe dökmeye qeLince iş Tamamdır. HeLe bide uzun zamandır beraberseniz Deymeyin keyfinize..
Vardır.. Var OLmuştur.. Var OLacaktır
eskiden inanırdım olur derdim ama artık olmayacağı kanaatindeyim..
ilişki ilk olarak güzel baslar ama sonrasında yanında olamamanın etkisiyle güven sorunu ortaya cıkar
iliski temelden sarsılmaya baslar ve sonrasında da beklenen son
olmaz..olamaz..olmıcak
Peki yanında olduğunda ?
Sanal bir vesile olur ancak...Eğer dediğin gibi yanında olabilirse yürür zaten ilişki..
Sanalda olarak kalırsa
,,her ne kadar mesafelerin önemi yok gibi klişeleşmiş laflar dokundurulsa da bunların önemi yok...
Sadece sanaldan bir ilişki yürütülemez..
Paylaşım önemlidir.. Beraber bir sinemaya gidilemiyorsa,,beraber bişiler yapılamıyorsa,canının sıkkın olduğu anda omzuna başını koyamıyorsan sağlıklı bir ilişki söz konusu olabilir mi ?
Varlığı ve desteği uzaktan hissedilemez...
Küçük kutu bir ekrandan görmek yetmez bana... Varlığını ve desteğini istiyorsam,yanımda olacak.. Dokunabileceğim.. Beraber oturup,sorunlara beraber çözüm bulacağım... Beraber eğleneceğim... O orda arkadaşlarıyla,ben burda arkadaşlarımla eğlendikten sonra varlığının ne önemi olacak ?
Onunla eğleneceğim..Onunla ağlayacağım..Onunla gezeceğim..Onunla var olacağım ki, ''O'' ve ''biz'' kavramlarının anlamı olabilsin..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.