c0rdin_c0rd
Kayıtlı Üye
---> SaLI SaLLanMasıN
FOruMda kALMana sevİNdiM nİLGün =)
FOruMda kALMana sevİNdiM nİLGün =)
canım
şimdiye kadar ikinizinde günlüğünü yorum yapmadan takip ediyorum
siz bir şeyleri o kadar çabuk ilerletip o kadar çabuk yol aldınız kı
zaten bu sizin için kaçınılmaz bir son oldu
sevgi, emeksiz olmuyor
ne yaşadıgınızı tam olarak bılemem buraya yansıtmadıgın boyutuda vardır olayın
ama
sadece aşkım bitanemle de sevgi olmuyor
hele ilişki hiç olmuyor..
bu kadar diceklerim canım
kendini üzme
Günlüğüme yazan arkadaşlarım olumlu mesajlarınız için teşekkür ederim.
Ne deseniz haklısınız. Bir suçlu aramak gerekiyorsa tek suçlu benim, anlaşamadık diye
ASLA! Karşımda ki insanı suçlayamam yaşanan yaşandı ve bitti böylesi daha hayırlıymış.
Bektaş ve Tuğba her ikinize de çok teşekkür ederim, kendime gelmemi sağladığınız için, sizin yazdığınız her yorumda ince bir mesaj seziyordum sanırım her ikimiz için en doğru olanı buydu
Forum olarak bir çoğunuz rahatsız oldunuz sizlerden de özür dilerim
Artık son noktayı koyma zamanı.
Forumdan ayrılmayı düşünmüyorum çünkü bu forumu çok sevdim seviyeli bir ortam güzel arkadaşlıklar var. Aslında bir konuda Forum yönetimini dip not olarak eleştirmiştim Şu an haklı olduklarını gördüm. Sanırım kurallar keyfi konmuyormuş.
DiéseL sizden ayrıca özür dilerim. Banlanma sebebi olduğu halde hoşgörülü davrandınız ama inanın ki kötü niyetle yazmamıştım.
Sizler beni reddetmeyip kabul ettiğiniz sürece kalacağım.
Ben DÜŞLERFORUMU çok sevdim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.