geri geri gidiyoruz her gun...ileri gitmek için.
EVET.....
Her Gün Geri Geri mi Gidiyoruz ?
E O Zaman Anayasayı Değil Hükümeti Değiştirmek Gerek.
ama bu hükümet geri gitmemek için bu değişikliği yapıcak.
kesinlkle evet zaten anket sonuclarıda acık bazı arkadaslar hayır yazmıs daha paketin iceriğini bilmiolar ve o hayır diyenlere gel suna evet de sana 20 lira desek hemen evet der adam neyin ne oldugunu bilmio hayır dior bole bi ulkediyz ise
Yazıyorsunuz Bari Enterlemeden İyice Okuyun Yazdıklarınızı.
Bu Ülkenin Her Geçen Gün Geri Gittiğini Düşünüyorsan Bu Anayasaya Bağlı Bir Olay Değildir .Düşündüklerin Yazdıklarınızdan Bağımsız Hanımefendi.Ben Evet Yada Hayır Demenize Bir Sözüm Yok Dikkat Ederseniz,Ülkenin Geri Gitmesini Her geçen gün Komikçe Anayasaya Bağlamanızadır Sözüm Yanlıs Anlasılmasın.
Bu ülkenin geri gittiğini bn düşünmedim bşka bi arkadaş söylemiş sizde o zmn hükümeti değiştrmek lazım demişsiniz.bnde buna karşılık söyledim.çünkü bna göre bu değişim bizi ileriye taşıycak.herkes katılmak zorunda değil, bn sadece düşüncemi söledim, komik bulmak size kalmadı.
bi torba kömürden bahsediyosunuzda, sizde şundan emin olunki o kömür verilmeseydi bu sefer verilmiyo derdiniz.yardım yapsa suç ypmasa suç.kimse bu zamanda bi kömürle evt dicek kadar cahil değil merak etmeyin..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.