---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Sonra yazdıklarımızı okuyalım, ve yine yazalım ?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,741 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Sonra yazdıklarımızı okuyalım, ve yine yazalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,742 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Fotoğraf çekme kabininde komik pozlar verelim? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,743 ---> Red mi Kabul mü ? Verelimde ben pek becerikli değilimdir haberin olsun : )) Dalış yapalım, su altı kamerasıyla : )
---> Red mi Kabul mü ? Verelimde ben pek becerikli değilimdir haberin olsun : )) Dalış yapalım, su altı kamerasıyla : )
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,744 ---> Red mi Kabul mü ? Ben de öyle, sorun yok. : ) Kabul. Tekne ile denize açılalım, sonra tekneden atlayarak yüzelim?
---> Red mi Kabul mü ? Ben de öyle, sorun yok. : ) Kabul. Tekne ile denize açılalım, sonra tekneden atlayarak yüzelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,745 ---> Red mi Kabul mü ? Harika : ) Geri dönmeyelim, o teknede geçirelim geceyi ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,746 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Tekneden yıldızları izleriz öyleyse? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,747 ---> Red mi Kabul mü ? Elbette, hem çevrede şehir ışıkları olmadığı için çok daha fazla görünürler : ) Birde bir kaç tane mum yakalımmı ?
---> Red mi Kabul mü ? Elbette, hem çevrede şehir ışıkları olmadığı için çok daha fazla görünürler : ) Birde bir kaç tane mum yakalımmı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,748 ---> Red mi Kabul mü ? Olur, kabul. Dilek feneri de uçuralım mı?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,749 ---> Red mi Kabul mü ? Olur, gözden kaybolana kadar izleriz : ) Güzel bide uyuma planı yapmak lazım, hikaye uydurup anlatalım kafamızdan ?
---> Red mi Kabul mü ? Olur, gözden kaybolana kadar izleriz : ) Güzel bide uyuma planı yapmak lazım, hikaye uydurup anlatalım kafamızdan ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,750 ---> Red mi Kabul mü ? Çok hoş olur, kabul. Sabahın ilk ışıkları ile de denk gelirsek yunusları izleyelim?
---> Red mi Kabul mü ? Çok hoş olur, kabul. Sabahın ilk ışıkları ile de denk gelirsek yunusları izleyelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,751 ---> Red mi Kabul mü ? Umarım geliriz, harika olmazmı : ) Geri döndüğümüzde güzel bi kahvaltı yapıp sonra yola çıkmak için akşamı beklicez, bu arada insan içine karışıp sinemaya gidelim ?
---> Red mi Kabul mü ? Umarım geliriz, harika olmazmı : ) Geri döndüğümüzde güzel bi kahvaltı yapıp sonra yola çıkmak için akşamı beklicez, bu arada insan içine karışıp sinemaya gidelim ?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,752 ---> Red mi Kabul mü ? Umarım geliriz, harika olmazmı : ) Geri döndüğümüzde güzel bi kahvaltı yapıp sonra yola çıkmak için akşamı beklicez, bu arada insan içine karışıp sinemaya gidelim ?
---> Red mi Kabul mü ? Umarım geliriz, harika olmazmı : ) Geri döndüğümüzde güzel bi kahvaltı yapıp sonra yola çıkmak için akşamı beklicez, bu arada insan içine karışıp sinemaya gidelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,753 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, biletler benden olsun. : ) Çıkınca da yolculuk için alışveriş yapalım?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 May 2016 #4,754 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Ayakkabı alalım mı
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,755 ---> Red mi Kabul mü ? Olur. Yolluk konserve mısır alallımmı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,756 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Taksiye binip 'öndeki aracı takip et' diyelim mi? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,757 ---> Red mi Kabul mü ? Hahhaha iyi fikir yapalım, ama ya o sırada önümüzde araç yoksa Hiç gerek yokken bi seviye tespit sınavına girelimmi : ))
---> Red mi Kabul mü ? Hahhaha iyi fikir yapalım, ama ya o sırada önümüzde araç yoksa Hiç gerek yokken bi seviye tespit sınavına girelimmi : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,758 ---> Red mi Kabul mü ? Muhtemelen denk gelecektir. Kabul. : ) Bursa'da İskender kebap ısmarlayayım? : )
---> Red mi Kabul mü ? Muhtemelen denk gelecektir. Kabul. : ) Bursa'da İskender kebap ısmarlayayım? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,759 ---> Red mi Kabul mü ? Ezelden beri merak ediyorum, gelirim ve isterim bak : )) Kabul : )) O zaman bende sana Kordon da Kumru ısmarlıyayım : ))
---> Red mi Kabul mü ? Ezelden beri merak ediyorum, gelirim ve isterim bak : )) Kabul : )) O zaman bende sana Kordon da Kumru ısmarlıyayım : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,760 ---> Red mi Kabul mü ? Keyif alırım. : ) Kabul, ben de İzmir'i çok merak ediyorum. : ) Palyaço olup çocukların yüzlerini boyayalım mı?
---> Red mi Kabul mü ? Keyif alırım. : ) Kabul, ben de İzmir'i çok merak ediyorum. : ) Palyaço olup çocukların yüzlerini boyayalım mı?