---> Red mi Kabul mü ? Elbette. Öğlen sıcak olunca damla sakızlı gazoz içelim ?
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,701 ---> Red mi Kabul mü ? Elbette. Öğlen sıcak olunca damla sakızlı gazoz içelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,702 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, hiç tatmadım damla sakızlıyı. : ) İçimizi kağıtlara dökelim, sonra da onları yakalım?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul, hiç tatmadım damla sakızlıyı. : ) İçimizi kağıtlara dökelim, sonra da onları yakalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,703 ---> Red mi Kabul mü ? Önce birbirimizinkileri sesli okuyalım ama : )) Kabul. Birbirimize şarkı önerelim ?
---> Red mi Kabul mü ? Önce birbirimizinkileri sesli okuyalım ama : )) Kabul. Birbirimize şarkı önerelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,704 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, bu benden öyleyse. : ) Plaka koleksiyonu yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,705 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul : )) Bu arada "John Lennon - Imagine" buda benden : ) Playstation oynayalım ?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul : )) Bu arada "John Lennon - Imagine" buda benden : ) Playstation oynayalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,706 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Battaniyelere sarılıp korku filmi izleyelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,707 ---> Red mi Kabul mü ? Tek battaniye olmalı : ) Kabul. Korku seansı ile başlayalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,708 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, fark etmez. : ) Hiç bilmediğimiz bir şehirde, gece yarısı sokaklarda dolanalım?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul, fark etmez. : ) Hiç bilmediğimiz bir şehirde, gece yarısı sokaklarda dolanalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,709 ---> Red mi Kabul mü ? Kesinlikle, o gece o şehrin meydanına bakan bir otelde kalalım. Şehir değiştireceğimiz zaman gece yola çıkalım.Hatta geceleri yaşayalım ?
---> Red mi Kabul mü ? Kesinlikle, o gece o şehrin meydanına bakan bir otelde kalalım. Şehir değiştireceğimiz zaman gece yola çıkalım.Hatta geceleri yaşayalım ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,710 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Venedik'te gondol turu yapalım?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,712 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul, çok severim. : ) Kaykay sürelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,713 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Masal okuyalım, dinleyende can kulağıyla dinlesin : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 May 2016 #4,714 ---> Red mi Kabul mü ? Çocukluğuma döndüm, kabul. : ) Yarın tekrar oynayalım? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 6 May 2016 #4,715 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul : )) Öyleyse bu gece ben şarkıyla kapatayım. "Serenity - Journey's End". İyi geceler : )
---> Red mi Kabul mü ? Kabul : )) Öyleyse bu gece ben şarkıyla kapatayım. "Serenity - Journey's End". İyi geceler : )
MertCanBey Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,717 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Karşılıklı bi kahveye ne dersin ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 May 2016 #4,718 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Ankara havası oynayalım mı p
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 May 2016 #4,720 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Dışarıda gezelim mi