---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Mathilda, hadi hazırlan gece oldu yola çıkcaz : ))
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,721 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION], hadi hazırlan gece oldu yola çıkcaz : ))
---> Red mi Kabul mü ? Kabul. [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION], hadi hazırlan gece oldu yola çıkcaz : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,722 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Öyleyse Yedigöller milli parkına gidelim? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,723 ---> Red mi Kabul mü ? Götür hadi bi görelim orayı : )) Midye yiyelimmi üstüne limon sıkıp sıkıp : ))
---> Red mi Kabul mü ? Götür hadi bi görelim orayı : )) Midye yiyelimmi üstüne limon sıkıp sıkıp : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,724 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Kamp ateşi yakıp marshmallow kızartalım? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,725 ---> Red mi Kabul mü ? Kamp ateşi çok yaktımda marshmallow kızartmamıştım bak : )) Kabul : )) Ama bunu yaparken Kenny Rogers dinleyelim.Lady olsun parçada ?
---> Red mi Kabul mü ? Kamp ateşi çok yaktımda marshmallow kızartmamıştım bak : )) Kabul : )) Ama bunu yaparken Kenny Rogers dinleyelim.Lady olsun parçada ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,726 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul : ) Dövme yaptıralım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,727 ---> Red mi Kabul mü ? Ense ya da omzumuza , kabul : )) Bob Marley dinleyip güneşlenelim : ))
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,728 ---> Red mi Kabul mü ? Ense ya da omzumuza , kabul : )) Bob Marley dinleyip güneşlenelim : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,729 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Enstrüman çalalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,730 ---> Red mi Kabul mü ? Anlaştık : )) Ama çalarken önümüze bi bez serelim, kazandığımız paralarla pasta yeriz : )
---> Red mi Kabul mü ? Anlaştık : )) Ama çalarken önümüze bi bez serelim, kazandığımız paralarla pasta yeriz : )
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 May 2016 #4,731 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul Tiyatroya gidelim
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,732 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Trekking yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,733 ---> Red mi Kabul mü ? Anlaştık. Tüftüf yapıp savaşalım : )
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,734 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul : ) Tavşan falı baktıralım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,735 ---> Red mi Kabul mü ? Nasıl ki o merakettim : )) Kızlarağası hanında Türk kahvesi içelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,736 ---> Red mi Kabul mü ? Sevimli bir tavşanın yazılı kağıtlardan birini seçmesi diyebilirim. : ) Kabul. Yanında da Türk lokumu yiyelim?
---> Red mi Kabul mü ? Sevimli bir tavşanın yazılı kağıtlardan birini seçmesi diyebilirim. : ) Kabul. Yanında da Türk lokumu yiyelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,737 ---> Red mi Kabul mü ? Şimdi hatırladım tamam : )) Kabul yiyelim. Dağ evine gidelim, çetin bir kış günü olsun ama.
---> Red mi Kabul mü ? Şimdi hatırladım tamam : )) Kabul yiyelim. Dağ evine gidelim, çetin bir kış günü olsun ama.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,738 ---> Red mi Kabul mü ? Olur, kabul. Sonra kendimize soya soslu tavuk, yanına da fesleğen soslu makarna yapalım? : )
---> Red mi Kabul mü ? Olur, kabul. Sonra kendimize soya soslu tavuk, yanına da fesleğen soslu makarna yapalım? : )
C casanowa . Kayıtlı Üye 7 May 2016 #4,739 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul tabi ki : )) Ben odun kırayım dışarda, sen şömineyi yak olurmu : )
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 May 2016 #4,740 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Tabu oynayalım mı?