Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

[MENTION=158825]Armas[/MENTION] - Ceren Reyizzzzz :D bu aralar sıkı çalısıyor herhalde pek görüşemıyoruz :D severiz kendısını :D
[MENTION=77462]eslem61[/MENTION] oooo topraaammm :D senıdee severız :D
[MENTION=151654]FrodoBaggins[/MENTION] adamınnn hasıııı :D bay qarizmaaa :D
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] Közdecixxx :D bu aralar ortalıkta yok :D senideee severizzzz közdeeeeeeeee :D
[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] bı adanalı havası var ama pek tanımıyorum :D iyidir iyi :D
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] vayyy gardasımmmmmm :D adamınnn dibiii :D
[MENTION=153759]PoSEiDon45[/MENTION] pek tanımıyorum ama yorumlarını takıp edıyorum dostum surda kac kısıyle basketbol muhhabetı yapıoz kı :D kalıcı olursun umarım :)
[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] ooooooooooo :D olummm sen neden hep benım profılımdesınn yaa hayırrdırrr :D benıı en cok eglendıren uye :D:D
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] atarlı demıycem bu sefer :D bu aralar sessiz sakin takılıyor :D hehehe severizz senıdee :D
[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] baroniiiii :D gecen mactaa aglarken baronı aklımaa geldınn hee :D:D iyii gızz iyi :D

bal_böceği+ HaDeS+ Herodot InnoCence+ NicolaTesla ozgur20 PoSEiDon45+ Stinko+ `MuSTi ~ meRve ~

[MENTION=158825]Armas[/MENTION] - Ceren Reyizzzzz :D bu aralar sıkı çalısıyor herhalde pek görüşemıyoruz :D severiz kendısını :D
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] Közdecixxx :D bu aralar ortalıkta yok :D senideee severizzzz közdeeeeeeeee :D
[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] bı adanalı havası var ama pek tanımıyorum :D iyidir iyi :D
[MENTION=153759]PoSEiDon45[/MENTION] pek tanımıyorum ama yorumlarını takıp edıyorum dostum surda kac kısıyle basketbol muhhabetı yapıoz kı :D kalıcı olursun umarım :)
[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] ooooooooooo :D olummm sen neden hep benım profılımdesınn yaa hayırrdırrr :D benıı en cok eglendıren uye :D:D
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] atarlı demıycem bu sefer :D bu aralar sessiz sakin takılıyor :D hehehe severizz senıdee :D
[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] baroniiiii :D gecen mactaa aglarken baronı aklımaa geldınn hee :D:D iyii gızz iyi :D
Eyvallah (q)kardaşım :)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] işler karışık :D sende seviliyorsun ;)

Baroni tabi , kıyamam ona :M

Girdiğimde yapcak hiçbi şeyim yok ki burda, giriyorum bakıp çıkıyorum, etiketlenmişsem cevap yazıyorum konuma yorum gelmişse onları okuyorum anca :R

Ben de seni severim Barııııııııııış :R

ashli+ Fatih 34+ Herodot InnoCence+ LocKe+ ozgur20 PoSEiDon45+ Puurple `MuSTi ~ Maktûl ~

[MENTION=152647]'DiLek[/MENTION]+ Canım özledim seni konuşamaz olduk ya, değerlidir benim için fazlasıyla sessiz kendi halindedir dileğim :R
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Emine xD
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]+ Kendilerine küs olsamda diyemeden edemiyeceğim gene, Benim için fazlaca değerli kıskandığım forumda tek erkektir çünkü o benim KARDEŞİM ! başkasının değil xD
[MENTION=151654]FrodoBaggins[/MENTION]+ Arada görünüyor , arada kayboluyor buda xD iyidir eğlenceli arkadaşımız oda . xD
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]+ Abimiz :)
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+ Ayşigül pek göremiyorum ama seviyorum kendilerini :pp
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION]+ Nurullah :H
[MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION]+ uzun zamandır konuşamadığım birisi denk gelmedik, ama yüreği temiz efendi birisi :pp birazda bursalı :pp
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ Canım benim. Görüşemez olduk.. Ama Emre bu forumda en baba insanlardan biri . Adam işte REİSS Yani.
[MENTION=150575]`MuSTi[/MENTION] Kardeşim, efendi kendi halinde biiri :), seviliyorsun.

Hepiniz Seviliyorsunuz :H

Sende Seviliyorsun '-DamLa kardeşim unutma

ashli : Göremiyorum su siralar :)
HaDeS : Tanimam
Jophiel : Merve :)
LocKe : Tanimam
Morpheuses : Nickini okumaya üsendigim bir üye xD :)
mylıfe : Tanimam
Rock SouL : Aniiil :)
TaTLı-CaDı : Oda yok ortaliklarda :)
`MuSTi : Sevilen bir üye : )
~ meRve ~ : Canim sap :*

[MENTION=152647]'DiLek[/MENTION]+ Canım özledim seni konuşamaz olduk ya, değerlidir benim için fazlasıyla sessiz kendi halindedir dileğim :R
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Emine xD
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]+ Kendilerine küs olsamda diyemeden edemiyeceğim gene, Benim için fazlaca değerli kıskandığım forumda tek erkektir çünkü o benim KARDEŞİM ! başkasının değil xD
[MENTION=151654]FrodoBaggins[/MENTION]+ Arada görünüyor , arada kayboluyor buda xD iyidir eğlenceli arkadaşımız oda . xD
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]+ Abimiz :)
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+ Ayşigül pek göremiyorum ama seviyorum kendilerini :pp
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION]+ Nurullah :H
[MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION]+ uzun zamandır konuşamadığım birisi denk gelmedik, ama yüreği temiz efendi birisi :pp birazda bursalı :pp
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ Canım benim. Görüşemez olduk.. Ama Emre bu forumda en baba insanlardan biri . Adam işte REİSS Yani.
[MENTION=150575]`MuSTi[/MENTION] Kardeşim, efendi kendi halinde biiri :), seviliyorsun.

Hepiniz Seviliyorsunuz :H

ahaha sende seviliyosun canım ben gene kayıp 1-2 hafta :)

35bucuk ashli+ Fatih 34+ InnoCence+ iremsu LiFe ozgur20+ Puurple+ yesil83 ~ meRve ~

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] İsmini biliyorum ama çok konuşmadık.
[MENTION=158929]darkofthemoon[/MENTION] Kelimelerle anlatamam ki seni ben...
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Saygı duyduğum birisi.
[MENTION=159581]iremsu[/MENTION] Yeni arkadaşlardan. :)
[MENTION=157467]Jophiel[/MENTION] Severim bu kızı. :)
[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] Tanımıyorum.
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Tanışmadık ama sevdiğim birisi. :)
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] İsmini biliyorum sadece tanışmadık.Sanırım o da sınava hazırlanıyor.
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Kardeşimmmm benim. :)
[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] Tanışmadık da seviyorum bu kızı :D

[MENTION=152647]'DiLek[/MENTION] :Tanışmıyoruz :(
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] : Tanımıyorum malesef :(
eslem61 : Bence çok iyi biriiiii :)
FrodoBaggins : Hiç rastlaşmadık :(
HaDeS : İyi gibi biri olgun gibi duruyor
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] : Komik şeyler paylaşıyor beni güldürüyor :D
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] : Tanımıyorum ama konuşmaları çok ciddi gibi sanki.
[MENTION=157011]SoulfulSoul[/MENTION] :Tanımıyorum :(
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] :Tanımıyorum :(
[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]+ Tanımıyorum ama bu kız çok tatlı bişey ya :D Konuşmalarından sarılasın geliyor :D

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] İsmini biliyorum ama çok konuşmadık.
[MENTION=158929]darkofthemoon[/MENTION] Kelimelerle anlatamam ki seni ben...
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Saygı duyduğum birisi.
[MENTION=159581]iremsu[/MENTION] Yeni arkadaşlardan. :)
[MENTION=157467]Jophiel[/MENTION] Severim bu kızı. :)
[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] Tanımıyorum.
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Tanışmadık ama sevdiğim birisi. :)
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] İsmini biliyorum sadece tanışmadık.Sanırım o da sınava hazırlanıyor.
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Kardeşimmmm benim. :)
[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] Tanışmadık da seviyorum bu kızı :D

Tanismadik Dogru Ama Tanismissiz Gibi Gelio Seviliosun Canim :cy(19):

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] inan o his bende var ya çok garip. :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri